mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
-
sokoban, elite ( ez vmi ürhajoszimulátornak csufolt izé), vmi nullgrafikás motor és autoverseny - a versenypályák ua-ok vtak, csak a járgány volt más - (ja, és hála az EGAemunak, mivel monochrom monitorom volt, ami alatt 33 MHz-s proci ketyegett) :) , magicland dizzy, és amikor lett VGA monitorom, akkor jazzjackrabbit, kommander keen 1-6, wolfeinstein 3D (nem shareware, hanem teljes),aztán amikor 66 MHz-s procis lett a gépem,akkor doom 1-2, meg az,amiben fogkefe is volt fegyverként, meg az ellenség csirkék vtak :D , UFO: Terror From The Deep (alias X-com) , Duke Nukem 3D, aztán quake 1-2, és igy szép sorjában majdnem az összes FPS, aztán lett 200 Mhz-s intel procim, akkor NFS2 SE, NFS High Stakes - a havas pályákkal szenvedtem rendesen :), aztán NFS HP, HP2 - (sajnos a PU kimaradt) - majd FPSmánia tört rám (kiemelném a HL1-et a hosszusága miatt, és az AVP1-et, ami nagyon überkirály lenne, ha nem fagyna le az "alien életerő csiknál, ami ugye a loading-ot szolgálná, mivel aliennel már az 1. pályán se jutottam tul, az összes többivel még a bonus 5 pályát is megcsináltam), aztán TR 1-2, és rájöttem, h szar, azota ha TPS, akkor DMC3-nál kezdődik a mérce, nem holmi PoP: SoT-WW-T2T -nál :D
szal ilyenekkel kezdtem :)
h az alcimhez is szoljak:
kinek mi a normális játék :)
Sajnos az X-Com interceptort esélytelen beszerezni, ugyanigy az FPS X-com játékot is (X-Com: alliance v mi a cime), pedig kivi lennék rá, mé is huzta le a az akkori PC-GURU,Chip magazin, meg az, ami most Gamestar néven van az ujságárusoknál (nemtom mi volt régen a neve, még a '90-es évek elején)