Dany007#18
Igen ez tényleg jó dolog! És ez tényleg nincs meg az autósokban. (azon kívül h én is lehúzódok.)
Viszont az amikor egy faszkalap motoros frontálissan nekimegy egy szabályossan szemből jövő Xy típusú autónak, olyan sebeséggel, hogy majdnem kettévágta az autó, amiben egy egész család halt meg... Ez itt Veszprém megyében történt jópár éve, a motoros ha jól emlékszem kanyarban előzött, és a valamelyik fa tetjén végezte.
Szal az ilyen esetek után, azt mondom, inkább tiltsák be a picsába.
Hogy mért? Mert akkor legalább annak a pár embernek az élete megmenekülne, amit 1-2 ilyen őrült elvenne a májerkedésével!
Amúgymeg az autósok között messze nem ekkora az arány!
Én rendszeressen szoktam közlekedni, a 8-as főúton Herend - Veszprém - Székesfehérvár - néha pest útvonalon. 160-nal mindenki ott tudok hagyni! De komolyan, sokszor olyan mercit, meg bmw-t előztem, hogy én szégyelltem el magamat. Nagynéha előfordult, hogy jött 1-1 tuning autó, vagy bmw-s aki nem sajnálta nyomni, és otthagyott szépen. Amúgy a 130-140-es tempót szépen lehet tartani.
Namost én ezt megteszem, egy négysávos autóúton, belátható egyenes szakaszon. Ezzel szemben egy speedes ( legalábbis a többség!) ezt falukon keresztül alsóbbrendű utakon is simán megcsinálja. Autópályán meg a határ jóval 200 fölött van.