"Szánalmasnak tartom azokat"-idézet tőled... folytatom a mondatod, akik képtelenek elfogadni azt, hogy más oda van a kalandjátékokért, szereti veszettül az RTS játékokat és minden FPS-el játszani akar. Jómagam nem tartozom közéjük, én mindenből a legfinomabbal játszom, nem érdekel, konzol vagy PC a platform.
Viszont!
Kedvelem a Splinter Cell sorozatot, ne menjünk abba bele, hogy 4. rész a leggyengébb minden tekintetben, de játszani akarok vele szaggatás nélkül.
XBOX360-on ezt el lehet felejteni! LÁTTAM, próbáltam... a PC-men kiválóan szalad, minden bekapcsolva és nem szaggat, boxon igen.
Ilyen az Oblivion is, Box vagy PS3 nekem egyremegy, mindkettőn láttam és mérföldekkel szebb a PC-men. A szoftver áráról nem is beszélve. Oblivion game of the year 7000 Ft volt és egyszerűen gyönyörű... más platformon meg rece harc, le kell mondani a full anizoról is, a berángatásokról már nem is beszélve.
Mondom, nekem is van konzolom, nem is kevés, de ne merd azt mondni, hogy szánalmas bárki is, mert erősen szemellenzős vagy.
PC-n mellesleg nem arról szól a móka, hogy van egy 100k-s vgam és ha lecserélni akarom, akkor kuka veszek másikat. Nagyon jó eséllyel min. 50%-os áron eladható és akkor még el is sietted az üzletet és a másik VGA-hoz teheted is hozzá ezt az összeget.