• Gideon Wieth
    nem a szabad véleménynyílvánítással volt a baj, hanem azzal ahogy tetted. mert ez minden csak nem véleménnyílvánítás. ha már GTA klón akkor megsugom, hogy mivel sandboxjáték ezért bármelyik lehetne bármelyik klónja. Van egy stílusteremtő, ami a GTA volt. Ha más nem csinálna olyan féle játékokat, amit egy cég/ember kitalált, már rég nem lenne játékipar.
    Nem tudom neked mi nem renderel, nekem mindent textúrát behozott, viszonylag elég messziről. ///itt jegyzem meg a GTA szemed előtt hozom be a lépcsőt hibáit...///

Azért a san andreas animáció jobb szöveg kicsit erős... nem azt mondom h ez a legjobb, de azért tudjuk már hogy hova hasonlítjuk...
    plusz a szövegedből azt vettem le, hogy nem is játszottál a teljes játékkal. akkor meg nem értem miért vagy itt, és minek fikázod...

Nem mellesleg, én ki se akartam próbálni a játékot, mert messziről se tetszett a játékmenet, mégis kapott egy esélyt, és egy jó két hétre lekötött a gép elé... szóval a 80 % körüli értékelését megérdemli véleményem szerint...