igazából az lett volna itt a legpraktikusabb megoldás, bár persze gondolom a gamma nem ad rá lehetőséget, hogy átadod valakinek a Crew Master rangot, és a krú tovább élhetett volna nélküled, nélkületek. Bár meg kell hagyni gyakorlatilag te voltál ennek a krúnak a szíve és a motorja, kétségkívül azok között voltál, akik 200%-ot beleadtak a csapat sikerességébe.
A CB-t illetőleg: rajtad kívül ki ne ismerte volna jobban a krú összetételét, jól tudod, rengetegen voltak olyanok akiknek ugyanez volt az álmuk, de belátták hogy még nem elég magas szintűek ehhez. De akarták. És ezért még jobban küzdöttek, és lehet hogy nem a következő CB-n, de mondjuk egy hónap múlva már össze lehetett volna állítani egy ütőképes csapatot. Őszintén: hiába alakítasz bármilyen krút bármilyen lvl-től, soha de soha nem lehetsz olyan mint az amcsik vagy a brazilok, mert ők gyakorlatilag egybeforrtak a játékkal, már álmukban is ezzel játszanak, szvsz minimális az esélye annak hogy valaha sikerül megverni pl. a Synergy-t. Mindenesetre én tényleg sajnálom mert veled kifejezetten jól el lehetett lenni, és most meg.... vagy kitartok v8ig, és reménykedem hogy felvesztek, vagy pedig átmegyek a vadidegen drifterekhez (tisztelet a kivételnek), netalántán megpróbálom újraformálni a krút (amire kicsi az esély), vagy megpróbálom bepotyázni magam egy külföldi teambe (amihez semmi kedvem).
Írtad hogy ha tudtad volna 20lvl-es fejjel hogy ez az ára.... ->gondolj bele hogy mit éreznek most a krú 20lvl-es tagjai... De persze a te döntésed, mindazonáltal úgy érzem több kárt okoztál vele mint hasznot. Ennyit ez nem ér meg. Szerintem.
Ui.: tegnap pont azért léptem be a fórumra, hogy megint letöltsem a játékot, de egész tegnap este óta azon agyalok hogy vajon megéri -e így még nekem... :( :)