10497
-
#2239 jah :( -
#2238 na fasza...megint szünet van-.- -
#2237 oké x] -
#2236 lehet rajta keresztül játékszerverekhez csatlakozni, meg lehet vele arcolni hogy te mekkora kocka vagy, statisztikát is készít mennyit játszottál és melyik játékkal.
amúgy teljesen felesleges, törölheted. -
#2235 oké :)
és az Xfire mire való? :S -
#2234 Igen, meg kell várni, míg letölti és telepíti az időközben kijött frissítéseket. -
#2233 Hello!
Most regiztem megint, és most már küldték a visszaigazoló mailt! Utána pedig rákattintottam a Play Live-re, ahonnan letöltöttem valamilyen Xfire-t :S most pedig valami ijji Downloader Beta fut :S Ez normális?? -
#2232 gyere splinterezni LAN-ba:D
amugy teljesen igazad van
Bocsi Bratyó:(
Asszem abbahagyom a játékot. Így semi értelme, csak miattatok játszottam, mert jó volt a társaság, és jól éreztem magam. És most az egésznek vége:S
-
#2231 igazából az lett volna itt a legpraktikusabb megoldás, bár persze gondolom a gamma nem ad rá lehetőséget, hogy átadod valakinek a Crew Master rangot, és a krú tovább élhetett volna nélküled, nélkületek. Bár meg kell hagyni gyakorlatilag te voltál ennek a krúnak a szíve és a motorja, kétségkívül azok között voltál, akik 200%-ot beleadtak a csapat sikerességébe.
A CB-t illetőleg: rajtad kívül ki ne ismerte volna jobban a krú összetételét, jól tudod, rengetegen voltak olyanok akiknek ugyanez volt az álmuk, de belátták hogy még nem elég magas szintűek ehhez. De akarták. És ezért még jobban küzdöttek, és lehet hogy nem a következő CB-n, de mondjuk egy hónap múlva már össze lehetett volna állítani egy ütőképes csapatot. Őszintén: hiába alakítasz bármilyen krút bármilyen lvl-től, soha de soha nem lehetsz olyan mint az amcsik vagy a brazilok, mert ők gyakorlatilag egybeforrtak a játékkal, már álmukban is ezzel játszanak, szvsz minimális az esélye annak hogy valaha sikerül megverni pl. a Synergy-t. Mindenesetre én tényleg sajnálom mert veled kifejezetten jól el lehetett lenni, és most meg.... vagy kitartok v8ig, és reménykedem hogy felvesztek, vagy pedig átmegyek a vadidegen drifterekhez (tisztelet a kivételnek), netalántán megpróbálom újraformálni a krút (amire kicsi az esély), vagy megpróbálom bepotyázni magam egy külföldi teambe (amihez semmi kedvem).
Írtad hogy ha tudtad volna 20lvl-es fejjel hogy ez az ára.... ->gondolj bele hogy mit éreznek most a krú 20lvl-es tagjai... De persze a te döntésed, mindazonáltal úgy érzem több kárt okoztál vele mint hasznot. Ennyit ez nem ér meg. Szerintem.
Ui.: tegnap pont azért léptem be a fórumra, hogy megint letöltsem a játékot, de egész tegnap este óta azon agyalok hogy vajon megéri -e így még nekem... :( :) -
#2230 Meg nincs minden veszve -
#2229 az a legnagyobb baj,hogy teljesen igaza van capellonak,és ezt nagyon jól tudom
belátom,hogy egy-két ember érdeke miatt lett ez a döntés,nem tagadom..
de hidjétek el,hogy kibaszottul sajnálom hogy törölni kellett a crewet a cb miatt,ha ezt tudtam volna az én 20lvl-es fejemmel anno,hogy ilyen áron tudok csak kilépni a crewemből,akkor ott szarok bele az egészbe ahol van..
sajnálom ezt a nagyon jó társaságot,nagyon jó volt veletek,de ezzel a csapattal sose értünk volna el eredményt,akárhonnan is nézem..
-
#2228 sztem is rossz döntést hoztatok ezzel.nem értem én sem miért kell attól mondjuk a v8alattiakat kizárni?attól még cb-on ugyan olyan jók lehettek ha meg van a csapat rá -
#2227 -
#2226 És akkor a v8 alattiak cumizhatják a fütyköst? már nem azért, de az egyik magyar krú csak a cb-re megy, a másik megszünik, szétziláltok egy társaságot, aki meg "nem elég méltó" az folytassa egyedül az útját? Ez azért khm... inkább nem mondok semmit. Mindenesetre sajnálom, hogy egy jó társaságnak így kellett széthullani, bár nálam most nincs fenn a gamma teljes reinstall miatt, de tényleg, nem így kellett volna ezt elintézni- Meg igazából sajnálom a jó kis beszélgetéseket, mostantól örülhetek ha normalchatben megtalálok valakit, a v8 még messze... -
#2225 Haat, jo kerdes, lehet belole vmi, de nehez lesz uj tagokat talalni, aki cb kepes... De nem lehetetlen:) Nemsoka kiderul, de majd meg dumaljunk rola. -
#2224 amugy te mit szolsz az uj crew dologhoz? elvégre te is felhoztad vmikor:P -
#2223 Jaja, szted nem volt jogos?:D -
#2222 most dex kirugott mindenkit aki nem aktív? -
#2221 -
#2220 igenigen:D
akkor nem tünt jó ötletnek,de most megkövetelte a cb:D -
#2219 Na akkor hogyis van ez?
Merről is süt a nap?
-
#2218 #2039 -
#2217 Bolhapor 2000 unversal
-
#2216 nem baj gcoin mar uton van, lassan eljon utopia is es ellenetek fogok gyalazkodni
revans -
#2215 miért vakaródzol?:d -
#2214 -
#2213 ez tisztára ojan mit egy gyászbeszéd -
#2212 igen,
srácok ezeket a dolgokat ne úgy fogjátok fel, hogy mi vagyunk a szemetek, hogy beáldoztunk titeket azért, hogy cb-s krunk legyen. fogjátok fel úgy, h olyan kru-t csinálunk, aminek esélye lesz cb-n, és ha a tudásotok megvan, akkor várunk titeket szivesen. akikkel eddig találkoztam magyarokkal, nagy részük jó arc, sose volt drifterékkel semmi bajom, voltak esték mikor együtt bzztünk, mondjuk remélem erre még lesz alkalom a továbbiakban is :)
szal lényeg az, h ne azt lássátok bennünk, h mi megtagadtunk titeket, ne lássatok egy rivális kru-t, akik ellenetek vannak, lássatok annyit, hogy nekünk is vannak céljaink, és el szeretnénk érni azokat. aki be akar lépni jelentkezzen báttyónál vagy nálam. mindig sok sikert kivánok és remélem még sokszor összefutunk... -
#2211 na itt is bejelentem
szóval HUNAllStarZ 7napon belül megszünik
az ok az,hogy egy új,CSAK cb-re koncentrálo krút csinálunk,ami nemzetközi lesz,és csak azok jöhetnek akik minimum v8-al rendelkeznek,és term. cb-re ha nem is minden héten,de tudnak jönni.
150bz-s egyének is kizárva,azokkal sokra nem megyünk cb-n
nem volt könnyü döntés,de mivel drifteréknél csak a rank a lényeg,igy velük nem tudtunk egyességre jutni(mi áldozzunk de ők nem?..)
aki ugy érzi hogy többet számít neki az hogy chanellt foglaljon,minthogy legyen egy top30as krúba,az jelezzen nekem vagy mabbaknak (természetesen rank is kialakulóban lesz,csak nem rögtön)
nagyjábol ennyi,a csapatommal részleteket megbeszéltem
mostani krúbol nem lehgetett volna cb-s gárdát csinálni,ugyanis HUN crewhez tegnapi cb után tudjuk hogy állnak a külföldiek...
szal még1szer sajnálom a krút,sok sikert mindnekinek akitöl meg kelett válnunk -
Gibor #2210 ÁÁÁ... én még mindig lvl40 vok... -
#2209 temeghaggyadmánmagadat:D
agigasaszarkocsi-.-
defuraszóköznélkülírni:ASASD -
#2208 haggyadmáraztaszarkocsit-.- -
#2207 ez de kaki:D
A viperen alapból jobb van:P -
#2206 az új tipusú WRC felni :o
-
#2205 Aha jaja! -
#2204 te még nyomod civic? -
#2203 Es az osszes ilyen az a baj -