• Rotcsa
    Én ma néztem meg a Requiemet,és marhára unatkoztam rajta. Amikor olvastam a külföldi kritikus véleményét azt gondoltam biztos valami nagyokos kinjában leszólta, de nem! Nem mondom, hogy minen szava igaz, de ez tényleg egy bárgyú nézőnek való film lett!
    Alapstory semmi,-az első részét sem tartottam sokra, de az ehhez képest mérföldkövekre van!- az élőlények élettanáról semmi, eddigi felbukkanásukról szintén semmi, -pedig lehetett volna valami- . Egyszeű hentelős film az egész. Azt se értem hogy nőtt meg olyan hamar a predalien. Én úgy tudtam össze volt vágva az előzetes és azért, de most bizonyossá vált, hogy mégsem. :(
    A vadász és a fia is olyan hamar odaért a lezuhant géphez, hogy a játékból simert runner gyorsaságát is megszégyení szerintem! Azért ez már vicc! Meg hogy össze-vissza lövöldözik benne az űrhajón Predator a plazmával. A játékban az célra tartott mikor kilőttem! Ha már elufrik a cél legalább utánnakanyarodhatna és ott lyukasztaná ki az űrsiklót! Legalább erre odafigyelhettek volna.