Lesújtó kritikák az AvP 2-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert a fil alatt kb annyit simán kicsinál... meg amikor fogja a csatornában a 2 aliennek a nyakát, és hátulról árébb üti a hybrid alien... simán leszúrhatná a farkával, sztem simán predator párti a rendezõ ... de a legroszabb az hogy a vége felé meghal az a jó szõke csaj ...kár érte <#szomoru1>#szomoru1> túl rövid lett ez a film, több Predator gyilkolás kellett volna bele, mert hát 1 fecske nem csinál nyarat, 1 predator meg nem csinál ki 1 alien hadat ... ez el lett cseszve...nem kicsit... NAGYON !!! A RENDEZÕ MEHET A GATYÁBA ... <#taps>#taps><#wilting>#wilting><#falbav>#falbav><#circling>#circling><#zavart2>#zavart2><#buck>#buck>
\"Majdnem párom lett!\"
Vannak a filmbe ki*aszott jó harc jelenetek az élmény skálán 10bõl 7.5 ér el nálam!Itt van akit érdekel igaz angolul de lessetek bele!Mozis,de ügyes volt a kamerás😄
http://eastside.bluefusion.hu/ registrálni kell és az akció fimek között megtaláljátok!
enjoy all!
"valamint kijelenti, hogy az Alien-mítosz ezennel véget ért."
Már az Aliens után véget ért. Persze azért egy két jó könyv még kijött utána.
Ettöl független érdekel a 2. rész is bár ilyen negatív kritikák után lehet megvárom míg kijön DVD-n és akkor nézem meg! 😞 (990 ft is sok már nekem egy mozijegyért egy B kategóriás akciófilmre meg fõleg...de remélem azért ennyire nem siralmas a helyzet...:S)
Az lett volna jó-ha valaki olvasta a könyvet-az a nõ lett volna a végén aki már járt a predatorok bolygóján, mert ugye van ilyen, õ Machiko.Így legalább lehetett volna következtetni a folytatásra egy kicsit!De így.....azt se tudni ki kicsoda!Így azt mondom hogy ne is legyen folytatás! <#rinya>#rinya>
Én meg azt vártam, hogy többet tudhatok meg az idegenek(mindkettõt értem alatta) biológiájáról, és technolóiájáról. Ehhez képest csak plazma repül mössze-vissza, az alien szájából támad a csáp. Jó, ezekenk is lenni kell benne, de nem CSAK EZEKNEK. Egyedül a hangoktetszettek, mert azok olyanok mint a játékban, valamit a predatornak amikior megvillan a szeme! Na, az jó!! 😊
Ja, ha valki lérti, hogy a végén mi a fene volt az a jelenet az atombomba után a nõvel, a fejes nagykutya faszival meg a predator fegyverével magyarázza már el nekem léci! Az egész film alatt sehol sem voltak azok a szereplõk, az ezredest kivéve, aki miatt hentelõdtek értelmetlenül az emberek.
A mai filmekkel az szokott lenni a bajom, hogy nagyon "szoftosak". A 80-as években még az emberek káromkodhatak, cigizhettek, stb. egy átlagos filmben is (ahogy a való életben).
Ha egy (több) emberi léptékkel brutális földönkívüli lény áll a történet középpontjában, akkor elkerülhetelen a hentelés. Persze ez lehet ettõl még öncélú is, szóval kíváncsi vagyok, ez milyenre sikeredett.
Alapstory semmi,-az elsõ részét sem tartottam sokra, de az ehhez képest mérföldkövekre van!- az élõlények élettanáról semmi, eddigi felbukkanásukról szintén semmi, -pedig lehetett volna valami- . Egyszeû hentelõs film az egész. Azt se értem hogy nõtt meg olyan hamar a predalien. Én úgy tudtam össze volt vágva az elõzetes és azért, de most bizonyossá vált, hogy mégsem. 😞
A vadász és a fia is olyan hamar odaért a lezuhant géphez, hogy a játékból simert runner gyorsaságát is megszégyení szerintem! Azért ez már vicc! Meg hogy össze-vissza lövöldözik benne az ûrhajón Predator a plazmával. A játékban az célra tartott mikor kilõttem! Ha már elufrik a cél legalább utánnakanyarodhatna és ott lyukasztaná ki az ûrsiklót! Legalább erre odafigyelhettek volna.
Tudom, hogy pszicho vagyok de az agyamat eldobtam a Sikoly összes részén azon egyszerû tény miatt, hogy az USA-ban le lehet szúrni 10 embert anélkül, hogy elõkerülne egy pisztoly.(Pedig ott minden emberre jut 5)
Az AvP 1-ben az zavart, hogy milyen hamar kikeltek a kis dögök. Bár tudom nem volt pontosan megadva, hogy mennyi idõ telt el de nekem túl gyorsnak tünt a dolog. Az, hogy egy Alien megölt 2 Predatort annak is köszönhetõ, hogy ezek még csak kezdõk voltak.<#eplus2>#eplus2> Plussz elvonták a figyelmüket a tolvaj emberek.
Szóval ha nem cseszik el nagyon akkor nekem tetszeni fog.
atys2: Félek, hogy nem lesz igazad. Ha lesz pénz ebben a 86 percnyi borzalomban, akkor biztosan lesz folytatás is, és tuti, hogy jövedelmezõ lesz.
Manapság sajnos ezek már nagy igények... :/
persze ízlésrõl vitatkozni felesleges, meg a lila zakó, makkos cipõ bokáig érõ nadrággal és villantós fehér zoknival, kanárisárga nyakkendõvel is tetszik sokaknak, de hadd ne kérjek már tõlük öltözködési tanácsot illetve hadd ne nekem legyen kényelmetlen már, ha kiröhögöm õket.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Az elõzetes alapján a történek elkapkodottnak történik. Mintha az lenne a cél: hogy egy kis történéssel, minél hamarabb lezuhanjon a hajó, elszaporodjanak az idegenek, és kezdõdjön a mészárlás.
Ha eltekintük a történettõl, és élvezi próbáljuk az elénk táruló predator-alien-ember háborút, még szórakoztató is lehet majd a film.
Amúgy egy predator van csak a második részben, és az igazán vadászik, nem pedig hülye rambót játszik😊. Megmosolyogtató azért, mennyire visszanyúltak azért a készítõk az eredeti filmekhez. Rengeteg hasonlóság lesz benne. És szerintem jól beillesztették.
A FOX egy burzsuj stúdió (:
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
szerintem nyugodtan elfért ott, az egész film szar volt,egy "fehér izé" már nem oszt nem szoroz. inkább azzal volt a baj,ahogy belrakták. míg a könyvben(mert én aztat is olvastam) félelmetesnek,és érdekesnek tûnt,addig a filmben gagyinak
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
A Space Jockey -knak több közük az Alienekhez mint a Predatoroknak (:
Aki meg nem tudja ki/mi az a Space Jockey az gyorsan nézzen utána 😛
Nah jó. Ennyit segítek amivel szerintem meg is mondtam a megoldást:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/99/It's_a_Jockey.jpg
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Amúgy a filmbuzi -n van egy egész jó kritika egy igazi fan -tól aki ért is a témához.
Meg nálunk is írt az egyik tag egy kritikát. Kint volt külföldön rokonoknál aztán gondolta egyet és megnézte a filmet:
http://forum.avpuniverzum.hu/viewtopic.php?f=5&t=23&p=1916#p1916
Bocs az ingyen reklámért 😛
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Tanultam ebbõl, elõbb el kell olvasni lassan, aztán reagálni.
Attól függetlenül a válaszom tartalmát fenntarom, csak nem neked címezve, hanem csak úgy mint általános eszmefuttatást.
Remélem nincs harag G18XM8, mégegyszer bocs a személyeskedésért....
A kritikusokkal sajnos az a baj, hogy túlbecsülik a nézõi elvárásokat, hiszen egyértelmûen látszik, hogy a mai mozibajárók többsége buta, képtelen az alapvetõ filmi hibák felismerésére, nem tud megkülönböztetni egy jó rendezést egy rossz rendezéstõl és legtöbbször az ordítóan nagy hiányosságok felett is simán átsiklik.
Hogyan lehet egy múvi hitvány, lenézõ? Hát, úgy tûnik, hogy errõl tényleg szó sincs, csupán a nézõi igényeket ismerték fel jobban a filmkészítõi: öljünk, trancsírozzunk, a sztori le van szarva, a lényeg az, hogy omoljanak a belek, mi pedig örömködve fürödjünk a vérözönben, mint sárban a disznók! Feszültségteremtés, atmoszféra? Ugyan már, minek az, hiszen van helyette akció, cgi, ja meg repkedõ belsõ szervek. Most, hogy így elgondolkodom, hagyjuk is ott a mozit, irány a vágóhíd, mit nekem a suspense, a karakteráabrázolás?
Számtalanszor mondták már, hogy az AvP a két legenda sárba tiprása. Ez azért nem igaz, hiszen az Alien és a Predator filmek is örök klasszikusai maradnak a filmtörténetnek, az AvP-re meg a kutya sem fog emlékezni. A gond az, hogy ignorálják mind2 franchise erõsségeit. Elképzelhetõ, hogy nem is lehet olyan filmet csinálni, ami az Alien és Predator filmek lényegét egybeolvasztja, de akkor sem kellene egy buta tunkolós trancsírmozivá változtatni. Egyszóval szomorú, hogy ez kell a népnek, és még szomorúbb, hogy számukra így örök rejtély marad az Alien és Predator filmek mélysége (akinek a Predator 1 ostoba Svarci akciónak tûnik, azt szintén csak sajnálni tudom egyébként).
U.I.: Egyébként játszottam az AvP játékokkal, és teljesen más élményt nyújt, mint a film, az egy remek horrorsztori.
Amúgy arra értettem h erõsebb a tudós nõ, mert a nõ tudta csak megölni az Alien királynõt....
Mégegyszer bocs G18XM8...
Az alienek nem mások, mint egy a Predator-ok által létrehozott faj, amely a fiatal Preadator-ok beavatására szolgál... Sajnos a Predator-ok is hibáznak, mert elég gyengére sikerültek, mert még Sigourney Weaver is elbánik velük (még a királynõvel is).
AvP 1 már csak amiatt is hülyeség, mert ha Predator-ok hozták létre az alieneket (vagyis valszeg szándékosan sav vérrel ruházták fel õket), akkor õ technikai fejlettségükön simán tudnak olyan fegyvereket is csinálni, amelyeket nem támad meg a sav.... El kellene ezen gondolkodni....
Amúgy a Predator filmek után az Alien 2 (Bolygó neve halál) az egyik kedvenc filmem, én valahogy így tudom csak elképzelni az alieneket, hogy nagy rajban támadnak és mindenen áttörnek....
Fogjuk rá, h szerencséje volt?
Engem nem igazán érdekel sem a kritikusok, sem más véleménye. AKÁRMIT írnak, azért is megnézem, max. azért h beigazoljam õket. Szerintem ezzel mindenki így van 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ