digi
-
Zotyam #995 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,meg véleményekre lenne szükségem,esetleg tippekre... : Három napja kötötték be a 20/10 - es DIGI NET - et. Nagyon klassz,tényleg hozza a sebességet,meglehetősen jól működik úgy 90 % - ban. A maradék tíz százalék hibákat viszont nem tudom mi okozhatja. Az egyik,hogy mióta bekötötték,nem tudok bejelentkezni a Windows Messengerrel. A hibaüzenet szerint valami alapértelmezett átjáró nem működik.
A másik probléma,hogy a Windows levelezőprogramjával ( Vista - m van ) nem tudom letölteni a leveleket az esetek 85 % - ában. Ami képet tartalmaz,azt meg még egyszer sem sikerült. Pedig beállítóttam jól ( többször ellenőríztem ) a pop,és smtp kiszolgálókat,az biztos. Ráadásul a Digi oldalán minden levelet meg tudok tekinteni,ha belépek a fiókomba. Csak a Windows Mail - al nem tudok fogadni,félúton megszakad,időtúllépés,hibakód,stb... Küldeni ellenben tudok rendesen bármit.
A harmadik probléma pedig az,hohy mióta bekötötték,nem minden oldalt tudok megnyitni a net - en. Jópár oldal megnyitásakor kiderült,hogy képtelen rá az explorer,holott korábban ez sem jelentkezett. Elkezdi tölteni az oldalt,de igazából csak kínlódik,és ha úgy hagynám egyy fél napra,sem sikerülne betöltenie. Ilyenek pl. :OTP oldala,T-Mobile oldala,stb...még van néhány.
Estleg ha valakinek lenne építő jellegű ötlete,szívesen fogadnám. Vajon mi okozhatja mindezt?
Az ügyfélszolgálat szerint nálam lehet a gond,ellenben korábbi chello - s koromban,ugyanezekkel az internet - böngésző - levelező - stb.. beállításokkal egyik probléma sem létezett. Amúgy meg integrált alaplapi hálókártyám van...nem tudom ez számíthat e. Előre is köszi a segítséget,meg minden!