digi
-
Sziasztok, végre a mi kerületünkbe is "eljött" a digi, be is mentem az ügyfélszolgálatra és megkérdeztem, hogy a mi utcánk tervben van-e véve. Azt a választ kaptam, hogy igen, DE addig nem csinálnak semmit amíg a közös képviselő alá nem írja a papírt. (ott volt a lista az ügyfélszolgálatos kezében és rajta volt a mi utcánk is, csak nem volt aláírva) (4 emeletes házak, 6 lépcsőház tartozik ide). Na most ma a közös képviselő azt mondta, hogy minden gond nélkül aláírja elvileg, kivéve ha parabolát kell felszerelni a háztetőre. Utána néztem és ha jól értelmezem a parabola csak akkor kell ha egy panelprogram keretében a tv előfizetéseket intéznénk úgy, hogy X számú ember igényli a szolgáltatást a házban.
Viszont jelen esetben nem erről lenne szó, hanem kábelen jönne a net/tv/telefon nem? Ahogy most is a T-kábel (mostmár T-Home ugyebár) bekábelezte anno a lépcsőházat és elhelyezett egy dobozt. Gondolom ez ugyanígy működik a diginél is és a bele egyezés emiatt kell nem, hogy dobozt meg kábeleket elhelyezzenek? Viszont azt nem tudom, hogy kell-e egy bizonyos számú többség hozzá. Írok e-mailt mindjárt a Diginek, mert ma már nincs ügyfélszolgálat, de gondoltam felteszem itt is a kérdéseket hátha addig írtok valamit ezzel kapcsolatban.
Csak egy aláíráson múlik, hogy bekössék a netet :D Tehát még egyszer a kérdések, jól értelmezem és nem kerülne parabola az épület tetejére ugye? Illetve kell-e egy bizonyos számú ember akik már most jelzik, hogy igényelnek valamilyen szolgáltatást vagy sem? Köszi szépen előre is a válaszokat.