digi
-
Sziasztok,
nekem tegnap kötötték be a netet, a sebességre nincs panasz de egyik ismerősöm szólt, hogy van vmi letöltési limit amit ha elérek, vmi 50kb/sec -re tesznek. Ennek próbálok most utánaolvasni, egyelőre még mindig keresgélem az infót (van-e ilyen, ha igen, mi a limit, mik a szabályok stb..)
Visszaolvastam 2008. áprilisig itt a topicban és Bence113Z írása ütötte meg a szemem:
idézet > © Bence113Z
idézet > 2009. jan. 21. 12:57 | válasz erre | #576
idézet > Szia! Megtörtént az új kapcsolat létrehozása de a hiba még mindig fent áll. Becsörögtem és arra hivatkoztak hogy biztos az én gépem a rossz, mondjuk tegnap este kipróbáltam a lap topomon, azon vista van és ment rendesen.
idézet > © Bence113Z
idézet > 2009. jan. 20. 18:34 | válasz erre | #570
idézet > Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nos, pécsi vagyok és a Digi-t kb 8 napja kötötték be hozzánk. Azonban egy csomót szarakszik, netezés közben (szabálytalan időnközönként) ledob. 691-es hibára hivatkozik, azonban egy perc múlva ismét jó. Nincs routerem sem, és win xp sp2-őm van. Mi lehet a rossz? Semmi vírus sincs már a gépen, mert a szolgáltató azt is mondta h lehet ez a baj. HELP!
Nekem is ezt csinálja, winxp sp2 64bit alatt, egyelőre nem jelentettem be hibát, mert a neten láttam olyan írást, hogy ezzel a kombóval másnak is meggyűlt a baja. A napokban kipróbálom router-rel illetve másik gépen másik oprendszerrel is, ha továbbra is fennáll ez a hiba majd, gondolom nem nálam lesz a gond.
Sajnos amig a szerelők kint voltak, ez nem jelentkezett (abban a pár percben amit még a lakásban töltöttek onnantól kezdve, hogy sikerült a kapcsolat), így utólag vettem észre.