digi
-
Igen leszűkítettem bp-re, viszont ok, nézzük kicsiben a csepeli panelokat például, csak egy számot mondjunk : 8000 család válthat át UPC-ről DIGI-re kb 3-6 hónapon belül, azaz azt jelenti, hogy a Digire váltás után olcsóbban kapnak gyorsabb netet, szerintem kevés ember lesz aki erre nemet mond a mostani amúgy is fos pénzügyi helyzetben, tehát nézzük meg kis mértékben (1 kerület paneldzsungele) havonta mennyit bukik ezen a UPC, ha elveszt 8000 panelos UPC-s ügyfelet (amiatt mert drága, vagy szarakszik , mint ahogy 2 hónapon át nekem is , és UPC-s ismerősöknek tette a netük, de ez más tészta- Digiről is hallottam rosszat-jót de az ár és a sebesség mindent eldönt egy átlagos előfizetőnél)
pl a XXI. kerületben:
8000 Upc előfizető a panelokban x ~6000 Ft-tal (bronz,silver, gold átlagát nézzük saccra) = 48000000 azaz havonta 48 millió ft-ot bukik ezen a UPC ami egy évben fél millárd Ft..., és ez csak egy kerület, és egy szám (8000), ami nem is biztos hogy ennyi, és még nem is volt szó a TVről, telefonról ami (tvnél 2700digi vs upc3900) Úgyhogy lehet számolgatni, de azért beismerheted, hogy visszavehetne az árából a UPC lassacskán, mert nincs az az ember aki olcsóbban kapna gyorsabbat, és ne váltana át rá, és ez hosszútávon nem hiszem hogy jó lenne a UPC-nek.