digi
 • holecsko10
  #3454
  A Digi csak akkor ad modemet ha kertes házban vagy, bérházban csak az utp kábelt húzzák be mert ott a pincében van egy Hálózati switch. Ha tévednék akkor javítsatok ki.
  Jut eszembe ZTE modemet adnak és ha ki kapcsolom tv, nett, telefon süket :)
  Vagy ha áramszünet van akkor senkit nem tudok hívni ilyen téren hátrány meg nálam ami negatívum az a jel erősség néha elvész ilyenkor a csatornán nem jön jel csak adat ki írás van. Ja és amit adnak ketyerét tv-hez ha nincs okos tv-d az egy rakás sz. folyton fogyogat ha okos tv-d van ilyen probléma nincs ott csak néhány adónál van hogy nincs jel csak adatot közvetít ilyen pl a viasat expoler de nem mindig ja meg ennél az adónál éjféltől nincs adás reggel 6-ig.
  Árban nagyon jók a nett nekem folyton hozza a minimumot de, inkább max-t hozza Tv-t meg úgy sem nézek nagyon mivel nincs már semmi ami érdekelne mert vagy láttam vagy nem izgat de, inkább rengeteg ismétlés van. Telefonról nincs véleményem mert azt sem használom. A havi 4 ezret bőven megéri. Nekem egy év alatt 1x ment el a nett de, az is akkor volt amikor szinte egész Magyarországon nagy karban tartás volt és csatorna bővítés. Igaz nem 1x re hanem 1 napos eltolással.

  Valaki nem tudja hogy mikor vezetik be a Digi GSM, mert úgy olvastam hogy a telekommunikációba is be akarnak törni csak az engedélyekre várnak.