digi
  • bajgunar
    #3361
    Hát... Elég szopóka...
    Párom nevén volt ~20-as vagy nemtommilyen (nagyontré) net. Elég silány volt. Fizetett rá ~4900-at. Digi oldalon ÚJ akciós csomag!!! 200-as net-el 5300 volt. Besétáltunk (mert CSAK személyesen intézheti! [telefonon, minden adat megadása mellett nekem sem adott ki az ügyintéző a net-hez felhaszn. nevet, se jelszót, holott lediktáltam neki, csak mivel párom kézírását nem tudtam kiolvasni :D, s nem tudtam megfejteni a jleszót, 2 betűt tévedtem, ezt sem árulta el + nem is lehet telefonon semmit se intézni, mindent CSAK személyesen!!!)]. Szóval bementünk, s hát nem, NEM köthette meg, mert lejárt a hűségidő!!! Tehát: Vagy kikötjük, 3 hónapig nuku tv,net,telefon. Majd újra bekötteti, s akkor lesz 5300-ért, 200-as net+tv+telefon. Így maradt hűségidő nélkül! (mert lejárt hűségidőt NEM hosszabbíthatsz meg!!! Lejár, vége! megy tovább DE fizeted a hűségidő nélküli tarifát! Vagy átkötteted nagyanyád nevére a csomagot, megmarad a tarifa, csomagtartalom!
    Most 7800 !!!! a 100-as net-el+tv+telefon. Mert nincs hűségidő! Úgyh, megyünk vissza, s az én nevemre rakatjuk át, hűségidőre, 5110-ért.
    PFf.
    Negatív:
    -hűségidő nem hosszabbodik. Lejár, vége... Nem köthetsz ugyanarra a névre megint hűségidővel csomagot, se kisebbet, se nagyobbat. Megy tovább a csomagod...Csak hűségidő nélküli árat tartalmazó számla jön. Ugyanarra a névre, új hűségidő úgy aktiválható, ha kikötteted, majd 3 hónap lejárta után újra bekötteted a csomagot! PFf.
    -csomagváltásnál ők NEM szólnak, hogy olcsóbb lett, vagy gyorsabb amire előfizetsz!
    -CSAK személyesen intézhetsz mindent
    - új előfizetőként becsábítanak mindenféle akcióval/ % kedvezményekkel.... csak vedd figyelembe, hűségidő után!!! milyen csekket fogsz kapni! hűségidőt NEM hosszabbíthatod! de mivel szükséged van a már megszokott csomagra, fizetni fogod a megemelkedett tarifát! mert nem váltasz... így maradsz, mert húú de jó, s lenyeled, hogy a duplája lett a csekk.
    Ellenben pl tré-kom nál!!! Anno, kivertem a balhét! Egyszer bekattant a net. S ment az állítólagos (akkor még volt) 80-as net, ~120 -al!
    Körzetünkben állítólag NEM megy csak az 50-es! Nah leteszteltük központból! 160-at vitt a madzag! Mondtam, hogy tegyék át a 120-asra, mert TUDOM, hogy megy. Erősködtek, h NEM, csak 50! . Addig vitatkoztam velük, h ÉN kérésemre átrakták a 120-asra, s ha nekem megy, ok a 120-at fizetem, meg is kapom. De ha nem, akkor csak úgy módosíthatom lefelé (vissza z 50-re), ha megfizetem a kötbért ~30k forint kürül. Átrakták, s ment is, simán és nem volt korált a 120, mert volt hogy ment 150-el isl! :P
    Telefonon is el tudtam mindent intézni, és egyszer se kellett bemenni!