DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóltam nekik a hibáról, azt mondták, hogy a problémámra megoldás lenne egy nagyobb csomagra váltás!
most komolyan ha délután le van terhelve a rendszer, és nagyobb csomagra váltok ettől nem lesz leterhelve a rendszer?<#falbav>#falbav>
Z-netnél vagyok mikronet, vannak már újabb csomagok, aminek nagyobb a sebessége, de mindig átkeresztelik valamilyen más névre XSDRN, MSDRN, mindig kérni kell hogy tegyenek át újabb csomagba, és persze többe kerül. De ugyanúgy megvannak a kategóriák Alfa, Béta Gamma, stb. Bétában vagyok régi csomag 3/1 mega, az új béta csomag 12/3 mega, aminek Air home S a neve, 2 év hűséggel kerül 4190ftba.
Az új csomaghoz nem kell semmít sem telepíteni, csak átírják a szerződést és nagyobb sebességet engedélyeznek.
Múltkor reklamáltam, hogy nincs meg a sebesség+ nagy a ping, meg hogy nem kellene másik csomagban lennem, mert ennyit fizetek, aztán beraktak valami nagyobb csomagba de csak két napig 😄
Szoval a jovoben is a gyors letoltes lesz a nyero .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
steam, origin: ACE_hun
A legtöbben előre tudják, hogy kb. mikor fognak beülni a TV elé, így keresni is tudnak előre. 20-30 perccel előre tervezni a filmmel nem hiszem hogy bárkinek gondot okoz. Ha valakinek igen, azt megnézném hogy ment mondjuk moziba, vagy hogy nézett filmet TV-ben.
Másrészt pedig ha tényleg valamiért olyan szitu van, hogy épp akkor töltök le amikor már nézném a filmet, akkor pedig azt a plusz 10-15 percet kizárt, hogy ne tudjam eltölteni valami otthoni dologgal.
3296: SSD, igen a raid mellett még az is egy opció, de az SSD árakat és méreteket figyelembe véve megnézném ki tölt le gigabittel SSD-re.
DIGINet 1000
Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
Gigabites router (opcionális)
DIGINet 500
Intel i5 processzor (2 magos) 2,5GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 4GB
HDD: SATA 3 - 7200 RPM
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
500 Mbps router (opcionális)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Utoljára szerkesztette: ACE, 2014.08.12. 20:43:42
Meg a feltöltése talán, ha valaki komolyan játék szervert akar üzemeltetni ......
Csak arra jó ez is, ha mindenki rákattan a netre még akkor is elbírja lazán, nem fogy el a sávszél .De szerintem még bőven sok is a 240 ...
1) Ennyi adatot nem tudsz összehasonlítható időn belül megemészteni (elolvasni, megnézni, meghallgatni)
2) Egy átlagvinyó ki se tudja írni ilyen sebességgel a letöltött adatot, hacsak nem vagy egy techszaki és vannak raidben a vinyóid. (Aki olyat ír, hogy "1000/ms", kétlem hogy raidet használ és hogy valós igénye van a gigabitre)
A fenti 2 pontból bármelyik önmagában elég ahhoz, hogy egy okos fogyasztót ne vakítsanak el a nagy számok. A kettő együtt pedig teljesen értelmetlenné teszi az átlag felhasználónak az ilyen sebességű internetkapcsolatot. Egy 10-20 gépes/felhasználós hálózatnál érdemes lehet mérlegelni gigabitet. Vagy esetleg valami komolyabb szerverhez, de azt meg inkább be kell tenni egy parkba. Otthoni 1-2 gépes felhasználásra teljesen felesleges.
Nekem 50/30-as netem van, nézek online 1080p streameket és néha filmeket is letöltök 720p-ben. Fél óra alatt lejön a legtöbb film a FullHD stream nézése közben. (emellett webezek, dolgozok, voip-olok meg tőzsdézek, de ezek forgalma eltörpül a videok mellett) Nem mondom, hogy ez legyen mindenkinek elég. 200Mbit-ig még talán megértem a türelmetlenebb otthoni felhasználókat. Annál feljebb már csak arra jó, hogy lehet verni a speedtestre. No offense, ez a véleményem, nincs kőbevésve, ha valaki értelmesen leírja, hogy mire kell izmosabb net, a véleményem változhat.
És akkor egy hasonlat a végére mert én azokat szeretem:
Ferrarit is vesznek millás emberek közútra. Szép is meg gyors is, de nem fogsz vele háromszor gyorsabban átmenni a városon, mint én a jó öreg mazdámmal.
10x gyorsabb mint a százas net
de inkább itt érdeklődj: link
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2014.08.12. 17:28:20
nekem is 1000-es netem van, nagyon tuti, kösd be bátran, és és föld mondjuk egy 100-ashoz képest<#wow3>#wow3>
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
A hálókártya és a wifi router is bírja a 100-at, és kábelel jön a gépbe a net. Van más is aki ennyit mér?
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Sokat nem kellett rá várni és erősen rá is hagytak a sebességre mondjuk eddig is 80 helyett 86-87 volt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
" TopNet csomaggal rendelkezõ ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése pedig folyamatban van, átmeneti lépésként a DIGI 100/25 Mbps-re gyorsította ezt a csomagot."
Ebbõl mi nem érthetõ, az emelés megtörtént igen, a topnet esetében is csak ott nem 200/50 -re hanem a felére.
Hivatalosan még mindig csak a #3243 -ban lévõ információk vannak. Hol olvastad a 100/20-öt?
Értem én, hogy csak év végéig végeznek, de a hivatalos bejelentés szerint (és itt megint csak a #3243-ra hivatkozok) már megtörtént az emelés! Múlt idõben! Tehát még egyszer mondom, hogy ilyen szinten eléggé keményen meg vagyunk vezetve!
ne legyél már ennyire értelmetlen, lehet még novemberben sem emelik meg nálad, év végére van ígérve
ui.: elõbb volt router reset.