digi
  • Alien
    Na bekötötték nekem is Basenet 40/20, minden frankó, direktbe kötve (egyből a hálókártyába) 5,1 -el jön a torrent, a böngészés pedig közben ugyanolyan gyors. Szuper minden, kivéve egy valami nem stimmel, hogy a routerem már ezt a csomagot sem bírja, pedig azt hittem a Topnettel lennének gondjai :(( (Routerrel kötve (kábeles megoldással) 2,3-2,4 körül jön ugyanaz a torrent ami 5,1-el jött közvetlenül) Pedig azt hittem, hogy ezt még bírni fogja, de sajnos tévedtem :( Ráadásul maga a böngészés is belassul ha közben megy a torrent. Ilyenem van most Belkin F5D7234-4 V3, és az a bosszantó, hogy dec – január környékén vettem, tehát még nincs egy éves sem és ezek szerint semmit sem ér

Másik gép egy laptop egyébként ami Wifin kapja a netet, de ott nem számít a letöltési sebesség, a böngészés menjen szépen az a lényeg, itt a pc-nél számítana, hogy hamár 40/20-as csomagom van akkor ne olyan legyen már, mintha a Startnetre fizetnék elő.
    Amíg a dsl szolgáltatás meg nem szűnik addig a routert beállítottam, hogy a laptop arról kapja a netet, így most a gépembe közvetlenül van bekötve. Ha megszűnik az adsl, akkor két dolgot tudok tenni: át dugom amikor a laptop nem megy (persze hiába 2 mozdulat az egész, mégis félmegoldás) vagy veszek egy új routert, de akkor ezt jó lenne legalább eladni, hogy ne vesszen kárba. Olvasgattam itt is, meg másik fórumon, hogy a Tp-link-1043-nd routert ajánlottátok. Árban annyira nem is vészes ahhoz képest amennyiket kérnek a többiért, szóval előbb-utóbb lehet, hogy beruházok egy ilyenre, csak akkor remélem ezzel már tényleg meglesz az a sebesség, mintha közvetlenül a hálókártyába csatlakoztatnám.