digi
-
Sziasztok! :) Most fog letelni T-Home adsl hűségszerződésem (Jelenleg 5 Mbit/s ) szeptember első felében, és most gondolkozok, hogyan tovább net ügyileg. Adsl-ből itt max 15-öt bírna a vonal (legjobb tudomásom szerint de nem nagyon néztem utána), elérhető T-Home kábelnet (abból nagyobb sávszélességű csomagok is) illetve Digi is ki van építve a lépcsőházban. Adsl-el nem volt soha nagyobb problémám, de szeretnék nagyobb sebességet. Kábeltv miatt ki van építve a koax kábel is, tehát így ha T-nél maradnék csak kábelnetre váltanék akkor lakáson belül nem kellene semmit csinálni, csak új szűrő / kábelmodem kéne. Viszont rengeteg rosszat olvastam róla fórumokon. Digi esetében (csak a net lenne ott) tudom, hogy behúznának egy utp kábelt (egyébként a dobozuk pont itt van mellettünk kinn a folyosón ). Mivel a routerem (ez a Belkin ) a legnagyobb csomagot nem bírná ezért a basenetet néztem ki (40/20) :D Remélem megfelelő a router, két gép lenne hálózatban, egyik egy pc, kábellel, másik egy laptop ami wifin. Ennél nem lényeg a letöltés, csak böngészni lehessen jól.
A kérdésem az lenne, hogy játékoknál a ping értékek elfogadhatóak? Gondolok itt például Call Of Duty sorozatra, főleg a Modern Warfare 2-re.Az utóbbival szívesen szoktam játszani és nem árt ha nem laggolok. Letöltés / feltöltésre nem nagyon hallottam panaszokat eddig, úgy tudom általában a max sebességek megvannak. Szóval igazából úgy minden adott ahhoz, hogy diginet legyen, csak nem volt rossz tapasztalatom a T-Home-al megbízhatóság terén, ezért vacilálok még kicsit, hogy mi legyen :) Persze hála annak, hogy nincs hűség, nem igazán van veszteni valóm :)