digi
-
Én őszintén szólva egy Dana NW5140SR típusút, de ezt már sztem nem lehet kapni. A másik meg az, hogy én jövőhónapban lecserélem egy gigabitesre, kinéztem egy jót, azaz kettőt is, a kettő közt vacilálok, mert egy az hogy ez a mostani régi és csak 10/100-as ami a 80/25-öshöz nem jó,m ert nem tudom kihasználni, szinkronban nem megy a fel és letöltés maxal, tehát ha te is a 80/25-öst választod, akkor mindenképp gigabitest vegyél. Amit én kinéztem momentán még utánna kell kérdezzek, hogy támogatja e az IPV6-ot, mert lassan kifogyik az előző generáció és akkor szívás, ha nem támogatja az újonnan vett router, akkor kuka :S
Meghát asszem ez a mostani routerem már döglődik, bár nem is csodálom, hiszen már vagy 40TB adatforgalom átment rajta, ha nem több..
Ha nem a legnagyobb csomagot választod a diginél, akkor egy jobb minőségű 10/100-as routert vegyél, csak ne TP-Link-et, mert én azzal megszívtam, folyton bontotta a kapcsolatot, egyesek mondták, hogy ki lehet kapcsolni ezt valahol, de én alaposan átnéztem és nem találtam erre utaló off funkciót :S :D inkább Belkin, Asus, D-Link, Edimax, Linksys, Netgear ezek közül válogass szerintem. Némelyik márka kicsit drága, de azért, mert márka.. bár minőségben is ottvan pl az Asus vagy a Belkin.