digi
  • csinyo
    Szia . Nagyon szívesen máskor is , bár ne keljen inkább :-)
    Igaza van a srácnak tényleg kicserélte nálam egy TP-LINK TF-3239DL típusúra és tényleg nem kellet fizetnem csak miután jó lett a net . Érdemes kipróbálnod ha tudsz rá áldozni pár száz forintot és egy gond kilőve , utána egy virus írtás vagy hallgasd meg a srácot mit tanácsol hidd el megéri mert ingyen segít

Jobban jársz ha rá hallgatsz mert ha ottani megy ki akkor megkaszálnak rendesen .

Fogyasztóvédelem érdekes kérdés mert nem nagyon ember barát szerintem , de neked legyen igazad . Amúgy én még azt hallottam ha szarakodik és háromszor szar akkor meg lehet támadni a szerzödést egy bontás kíséretében de ez nem biztos mert szerintem ki jönnek előtte hozzád persze a te számládra de csak akkor kell fizetned ha nálad van a hiba .

Amúgy meg úgy megy a kiszállás hogy kivisz egy lap top ot hozzád be dugja a kábeled és kiderül hogy szakad vagy nem .

Nálam kijött és néztük hogy nem megy 80 mbit el a nettem speedtest.net / internet explorer illetve firefox al is max 30/25 volt csak/ . Megnéztük torrentel 75 mbit el jött le a cucc :-)