digi
-
kekecke #2293 Én szolnoki, vagyok októberben kötötték be digit, de azóta állandó probléma, hogy egyszer csak fogja magát és újra tárcsáz. Bejelentettem a diginél , kezdték, hogy telepítsem újra az operációs rendszert mert biztos az a rossz, ez a folyamatos szakadás miatt háromszor megtörtént, továbbra is szakadt. Akkor jöttek azzal, hogy háló kártya, kipróbáltuk másik kártyával azzal szakadt. Ekkor a társasházban lévő dobozukban kicseréltek valamit , mondva biztos az a rossz. Ez sem jött be. Ezután a lakáson belül kicserélték az a kis dobozukat, a kábelek csatlakozóit, mondva most már biztos jó lesz, de ha mégsem valami rossz a gépben,
mondanom sem kell továbbra is szakadt, újratárcsázott. Ezek után bevittük a boltba a gépet ahol vettük (ők rakták össze, még garanciális volt) elmondtuk a fent leírt problémát, ott hagytuk átnézték, működtették náluk semmi gond nem volt . Érdeklődni szeretnék van e valakinek valami ötlete mi lehet a gond, mert a digi széttárt kézzel néz és közli nem náluk van a hiba.