digi
  • csinyo
    Nagyon szépen köszönöm az infókat . Tényleg ezeket mondták mert rögzítik a beszélgetéseket és felírtam hogy mikor és kivel beszéltem , főleg azért hogy mit mondót . De az is igaz hogy azt is mondták szerezzek különböző gépeket és azzal is teszteljem , pl olyat amin WIN 7 van fent vagy olyat amin XP . Tök jó hogy nyertem a lottón most már tudom hogy mikre költsem :-)

De már látom a szemeim előtt hogy ha működik vagy nem azokon akkor is lesz mire fogni pl : azért ment WIN 7 es gépen mert újabb gép , azért ment XP mert csak .... stb stb stb

De ha tudok is kölcsön kérni két gépet / WIN 7 , XP / akkor be fogok megint telefonálni és megmondom hogy épp most melyik gépen megy .

A legjobban az fáj hogy nem vagyok egy teljesen hülye de mégis annak néznek :

Én : Leformáztam teljesen a C könyvtárat a telepítés miatt és felraktam egy teljesen jogtiszta nyers WIN 7 et a legújabb frisitésekkel . Most már elvileg működnie kell . A régi netem UPC teljesen jól ment csak korlátoztak .

DIGI : Nem biztos hogy megy mert a DIGI hivatalosan XP működik és a 651 es hibakód a WIN7 nél gyakori javasoljuk az XP t . Lehet hogy rosszul formázta le és maradtak vírusok illetve kémprogramok a gépen és azért löki le a gép a netröl .
    A UPC vel való működése a gépnek teljesen más alapokon működik , ha nem oldódik meg a probléma küldjük a szerelőt .....