digi
-
olasz123 #2204 Sziasztok!
Eléggé összetett a probléma, épp ezért nem is találtam rá konkrét megoldást eddig.
A helyzet az, hogy az internetkapcsolatommal van valami hiba. Eddig egyszer-kétszer fordult elő egy héten, de most már napi sokszor.
A felállás általában ugyanaz, internetoldalakat nézegetek, közben be vagyok lépve msn-re megy az utorrent és néha webrádió is. Kb fél óránként a net rohadtul belassul, nem jönnek be az oldalak, megszakad a webrádió, kilép az msn, de az utorrent fut tovább normálisan, amilyen sebességgel addig is. Bármi probléma van, ez az egyeten biztos pont. Próbáltam már mindenféle kombinációt, ha ezt vagy azt kapcsolom le akkor is jelentkezik-e a hiba és bizony jelentkezik, függetlenül attól mennyire terhelem le a netet. Legtöbbször az msn kavar, beszélgetések közben 10 percenként kilép magától, ha közben nem fut más akkor is.
Az internetszolgáltatóm a Digi, szeptember óta, és routeren keresztül jön a net, a két gépbe, mindkét gépen tapasztalható a probléma.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták próbáljam ki úgy h a gépbe dugom a netkábelt, és így is fennáll a hiba akkor küldenek szerelőt, de az a helyzet ha átdugom akkor egyáltalán nincs net. Modem nincs a kapcsolathoz, szal nem tudom h az ip címet vagy a mac címet hol kellene megváltoztatni.
A helyszín egyébként a X ker, Harmat utca és a digitv normálisan működik mindezek mellett.