digi
-
Ma egy érdekes dolog történt. Jött a postás, hozott csekket, nézem hogy ezért miért szól nekem, hisz be szokta dobni a postaládába. Lemegyek, még alá is kellett írnom, mostmár kíváncsivá tett, hogy mi lehet ez, közben mondta, sokan kapnak most iylen levelet, mondom biztos. Látom digi-től levél. Kibontom, egy egész éves kimutatást félét küldtek, hogy én hogy fizettem be az eddigi számlákat, valamint, hogy 4 napja el vagyok maradva és felszólítanak, hát lol most ezért képesek voltak küldeni egy levelet, de ez még hadján. Kiküldték újra a csekket, amit be kell fizetni, valamint egy 400Ft-os csekkel megtűzdelve. "adminisztrációs díj" mondom mivan????? Akkor látom, amikor figyelmesen elolvasom a levél tartalmát, hogy úgymond késedelmi díjként 400Ft-ot fizetnem kell mondom taka.. és mostmár ha valaki késik, 1 napot is, 400Ft-os késedelmi kamatot kell fizetni, amit nem adnak hozzá a számlához, hanem KÜLÖN csekken kell befizetni azt is! Ilyenről még soha nem hallottam sehol, de elég kemény, ezek szerint elég sokan el vannak maradva.. bár mint legutóbb megtudtam, ők is el vannak maradva a banki törlesztéseikkel.. szerintem ez is közrejátszhat.. de azért ez nem semmi, 1 ember = 400Ft, ebből nagy kaszálás lesz.. mivel sokan nem tudják időben befizetni, bár az biztos, hogy msotmár nem fogom halogatni a befizetéseket, mert 400Ft-omba fáj.. :S Mik vannak.. csak gondoltam elírom, nehogy valaki csodálkozzon, ha esetleg kifut az időböl :)