digi
-
Garfield #1437 Két héttel ezelőtt már eldöntöttem, hogy váltok. Már nem is tudom, miért, felhívtam az ügyfélszolgálatukat, és akkor rákérdeztem, hogyan jelentkezzek náluk. Fickó azt mondta, hogy inkább személyesen, mert a netes regisztrációnak van egy két hetes átfutási ideje. No jólvan, két héttel ezelőtt csütörtökön bementem a Váci útra, oszt csókolom, akar DigiNet. Hát jó, kérnék személyit meg legutolsó közüzemi számlát? WTF? És én olyat honnan szerezzek azon nyomban, merthogy ezt nem mondta a telefonos ügyfélcsávó. Hát akkor regisztráljak a neten és ha majd jönnek szerelni, akkor elkérik. De, kérdem én, a telefonon azt mondták, hogy két hetes átfutási idő meg izé. Kislány: ááá, dehogy, hova gondolok én, pár nap az egész, különben is mi lenne, ha ilyen sokat váratnák az igényt. Oké, gondoltam naivan, irány a netes regisztráció, amit még aznap este megcsináltam.
Minő véletlen, két hét + 1,5 nap múlva, egész pontosan szombaton (éppen a vihar miatt gubbasztok a Szent György-hegy oldalában levő kulcsosházban) csörög a telefon, hogy jónapotkívánok digikábel, időpontot egyeztetnék.
Szóval csókoltatom a nénit a Váci úton, első feketepont bevésve a Diginek.