digi
  • seeeederman01
    Sziasztok!

Egy kérdés: hol lehet beállítani, hogy legyen magától net kapcsolat gép indulása esetén?
    Lehet van róla szó visszaolvasva, de egyszerűbb kérdezni(meg már kicsit felforrt az agyvizem!)tegnap volt egy áramszünet, utána se net, se tv, szóltam is a Digiéknek, azt mondták már tudnak róla..
    Na ma kapcsolom be a gépet, és nem csatlakozik magától, nem tom mi lett..az hagyján, de dobok fel egy iso-t, és újraindul a gép! az agyam eldobom, még jó hogy nem egy duált véstem! Lehet ez vmi win frissíréstől, mert tegnap jött vmi, dehát akkor is!

Amúgy szakadás terén: vettem egy új Dlink hálókártyát, az eddigi letöltésenkénti min.2szakadásom megszünt! A kártyacsere óta -1hete cseréltem- 2 szakadásom volt, az is jelentéktelen 1mpercre! Most az op.rendszert akarom újratenni, szerintem az sem árt! Szerintem sokan ugranak neki a Digi net-nek ezer éves géppel, ezer éves hálókártyával, ezer éves op.rendszerrel és ebből adódhatnak a szakadások! Pl. és ez saját tapasztalat! Persze hogy a chellós 500-600KB/sec-om letöltéshez elzakatolt az én jó öreg hálókártyám is, de assze a Digi más világ!