digi
  • seeeederman01
    Sziasztok!

Nekem 30/20-as netem van, router nélkül, és napjában 2*-3* megszakad letöltésnél..a ninap mikor ötödjére szakadt meg, már kicsit berágatott!Persze nem mintha ezzel egybevéve nem lenne sokkal gyorsabb, mint a chello 5MB!:-)
    Viszont a családba máshova is kötöttek a srácok, kapva kaptam az alkalmon, meg is kérdeztem mit lehet ezügyben tenni.Azt ajánlották a pesti központban jelezzem a hibát, mert igenis lehet ezt orvosolni, a srác a lépcsőházban általuk használt egység cseréjét említette, azt mondta lehet az a nem megfelelő...
    Meg is tettem a hibabejelentést, 3napon belül kijönnek kecóra..tegnap elvileg leellenőriték az ő eszközüket, kérdezte ma az ügyfeles hölgy tapasztaltam-e változást, mondom nem, épp tegnap este is megszakadt 2* letöltésnél...kérdezték a vírus témát, mondom Avg free van fenn(aszongyák:-) az tökéletes!) napi nagy tesztet csinálva! Tűzfal körül is szétnéztem még anno, ott sem látok gondot..
    Szerintetek most ha kijönnek kecóra mi a fenével fogják bebizonyítani, hogy nem náluk van a hiba? Egyáltalán mit fognak nézni? Nekem rendszeresen kb.12mpercig van szakadásom, már rendesem tom mikor jön létre a kapcsolat, a kapcsolódási próbálkozások esetén! Persze mpercenkénti próbálkozás be van állítva...

Az ügyfeles hölgy még annyit javasolt, hogy ha van rá mód és lehetőség teszteljem a letöltést egy másik géppel..modtam, hogy megoldható, bár nem megy egyik napról a másikra..(laptop-ot kell kérjek stb.)

Ha van valami tanácsotok, 5let, tapasztalat a szakadás elkerülésére részemről, akkor azt szivesen megfogadnám, meghallgatnám, természetesen visszaolvasgattam, de nem találtam ezügyben infót...