digi
-
Az edimax tökéletes, mert nekem is 10/100-as van, csak a márkája más, (dana) és CSAK letöltésnél vagy CSAk feltöltésnél viszi simán maxal a netet. Annyi hogy szinkronban úgy lesz, hogy ha töltesz maxal akkor 6,1Mb/sec-ről le fog csökkenni 3,6-4,5MB/sec-re, HA a feltöltés maxra megy fel (3,1MB/sec), de ha nem megy csutkára a feltöltés, akkor a letöltésbe nem kavar be, ja viszont a pinged magas lesz, ha játszani is akarsz, és azért, mert a router valamilyen oknál fogva nem bírja küldeni és fogadni az 50/25-öt szinrkonban, így a pingbe is belekavar.
Egyet még tudok javasolni. Ha megveszed a routert, akkor állítsd FULL DUPLEX-re a beállításainál, ez azt jelenti, hogy akkor elvileg 200Mbit/sec-on kell működnie és akkor simán vinnie kellene csutkán az 50/25-öt, én megpróbáltam, nekem nem jött össze.
Egyébként ez sem egy rosz router: D-Link DIR-100 10/100Mbps márha mást nem nagyon találtál az edimaxon kívül, bár ez 2200-vel drágább, de csak azért mert d-link és mert jobb márka, de az edimax is tökéletes választás.