Benzinkútnál csaptak már be?Ha igen hol és hogyan??
-
Ezen a képen az látható ahogy a pisztoly vge kinéz ha belenézel... illetve hogyha fullosan jön belölle a matyi
Ez a kép pedig szintén az a kép csak hogyha fél erővel megy a magyatyi! Mivel a pisztolyt úgy rakod bele a kocsiba hogy a szívó cső felfelé van ezért amint már írtam a gravitáció elvégzi a feladatot!lefelé huzza az üzemanyagot
a képek paintel készültek de kérdezem én a hitetlenektől hogy a visszaszívó cső hol tud visszaszívni üzemanyagot? ha full erővel tankolok vagy ha fél erővel tankolok?
a kutak hitelesítve vannak hogy pontosan mérnek és mint a gázóra blombával vannak védve! viszont a hitelesítéskor a visszaszívást kikapcsolják!
pheel: ha ezek után sem érted vagy nem hiszel nekem akkor menj el 2db 20literes marbonkannával egy szabadon választott kútra és az egyiket full erővel tankold teli, a másikat meg fél erővel!
Dugd bele a csövet tövig! ne csöpögtesd teli hanem amikor először megakad ne tankolj bele többet és hasonlítsd össze a két értéket 1-2 liter eltérést garantálok!
ez egy 40 literes tak esetén 3-4 liter sőt ott több is lhet mert amig a tankba ér az üzemanyag addig még szív vissza többet míg a marbonkannában az üres térbe érkezik egyből az üzemanyag!
3 honapja én tankolok fateromnak is mert mindig kevesebbet fizet egy ezressel kb