• Batistuta007
    Hát szerintem fölösleges ez a sok hasonlítás!Én játszottam anno fc-vel végigvettem és kriály egy élmény volt!De ha jobban belegondolunk akkor azért kicsit lol hogy meg volt hogy melyik emberbe melyik fegyverből hány töltény kellejen hogy meghaljon!:Dkipróbáltam csak onnan tudom!mondjuk míg így is azt kell mondanom hogy nagyon jó játék volt,mert amiket most kidobálnak:D
    A Cryis-ról csak annyit hogy azért kell vele játszani hogy lásd a grafikát és pont!Nem kell hasonlítgani meg ilyen meg olyan!Arra gyártották hogy elkápráztasson!Egyébként van rosszabb game!A grafját meg nem lövi meg egy game se a közel jövőben!
    Egyet kell értenem azzal hogy a single mód igencsak leáldozóban van!Elég vicces játékok vannak ma már!Lassan már gondolkozni sem kell!Multiban én a cod2-t toltam/tolom !arra azt kell mondanom hogy minden tiszteletem!Játszok most a cod4 multival!Nos hangulatra tetszik,nah de hogy egy fél tár kevés legyen egy ember fejébe!!!!!!!saját magam próbáltam ki!feltűnt hogy nem nagyon halnak meg az áldozatok,úgy ahogy kellenne:Dezért szóltam havernak hogy tűrje már hogy hátulról fejbe lőjjem kb 1 méterről!hát ez volt az eredmény!szóval nagyon elkeseredtem ezen:(nem tuom hogy ezen fog e javítani valamilen patch!nagyon remélem hogy igen bár most az 1.4 van fent és azzal is ugyanez!Viszont a single meglepően jó volt!rövid de legalább jó és nem merült be unalmas dolgokba!
    A Far Cry 2-ről annyit hogy én is várom biztos jó lesz de van egy oylan érzésem hogy nem lesz egy világot megváltó játék!