Far Cry 2: van esélye a Crysis mellett?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, nem is tudom...Crysis 2-3 simán el fog futni nVidia 8000GT-n (ajánlott) alap sszerintem ha 7200GT lesz...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hm a Crysis 2 min 4 magos proci 4 DB sli 9900 ultra! 16 GB ram! hehe
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
nem mondom, h rossz játékok voltak, de azért engem nem gyõzött meg egyik se...gondolom a következõ kommentek egyike az lesz, h jajj de noob vagyok, és játszam a játékot 3000*4800as felbontásba ultra high++ grafikával, és máris nagyon jó lesz..
Most feltettem a FarCry-t, very/ultra highon, szûréssekkel - ha lenne nagyobb monitorom, nagyobb felbontásban is - úgy fut mint a vaj! És gyönyörû. Persze a Crysis mediumon már lehagyja, de hát ahhoz jobb gép is kell.
Ennyi" ÖÖÖÖ.... LOL? Te mirõl beszélsz testvér még jobb grafikával? A gamertársadalom max. 8%-a rendelkezik olyan géppel amin szépen, magas fps-sel elfut az a hûdekurvajó grafika, az optimalizálatlanság szinte szánalom. A crysis maga mint játék mellesleg engem is meglepett mert télleg jó maga a játék is, nem csak a grafikán van a hangsúly,de igy eltemetni egy játékot, fõleg úgy hogy elég nagy neve van... Ha csak a gamerek 30%-nak a gépén el fog futni már szivesebben fognak ott dzsungelharcot folytatni mint a diavetítéses crytek féle játékban...
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A Far Cry a nyomába sem érhet :S pkláne hogy érkzik a Crysis 2, még durvább grafikával szal Far Cry ejtve...
Ennyi
A boltba se vettek belõle sokat.
Én stratégia fan vagyok ,de szoktam fpsni is ami mostanába fps vonalon zajlik szerintem szánalmas agyontuningolt grafikai motorok és más nem kiv halo 3,cod4 ott legalább van mesterséges intelligencia van.
3000 darab IIvh-s fps amikor már tényleg keztek az emberek ráunni akkor jött a crysis iszonyat habi game ami minden játékból összelopott minden ötletet és szevasz ennyi szerintem egy nagy nulla én 3-4 órát játszottam vele.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Ennek az eddig látottak ellentmondanak. Éppen az az érdekes, hogy a "legnagyobb látótáv, élethû dzsungel" Crysis mellett ez a sajátmotoros játék szépen megállja a helyét. És akkor a tûz, füst és idõjárás kezelésérõl szó sem esett.
Másrsézt valószinüleg sokkal nagyobb szabadságot enged a játékosoknak. Már csak értelmes történeti körítés kell és lehet sokkal sikeresebb lesz az elõdjénél.
A Cryis-ról csak annyit hogy azért kell vele játszani hogy lásd a grafikát és pont!Nem kell hasonlítgani meg ilyen meg olyan!Arra gyártották hogy elkápráztasson!Egyébként van rosszabb game!A grafját meg nem lövi meg egy game se a közel jövõben!
Egyet kell értenem azzal hogy a single mód igencsak leáldozóban van!Elég vicces játékok vannak ma már!Lassan már gondolkozni sem kell!Multiban én a cod2-t toltam/tolom !arra azt kell mondanom hogy minden tiszteletem!Játszok most a cod4 multival!Nos hangulatra tetszik,nah de hogy egy fél tár kevés legyen egy ember fejébe!!!!!!!saját magam próbáltam ki!feltûnt hogy nem nagyon halnak meg az áldozatok,úgy ahogy kellenne:Dezért szóltam havernak hogy tûrje már hogy hátulról fejbe lõjjem kb 1 méterrõl!hát ez volt az eredmény!szóval nagyon elkeseredtem ezen:(nem tuom hogy ezen fog e javítani valamilen patch!nagyon remélem hogy igen bár most az 1.4 van fent és azzal is ugyanez!Viszont a single meglepõen jó volt!rövid de legalább jó és nem merült be unalmas dolgokba!
A Far Cry 2-rõl annyit hogy én is várom biztos jó lesz de van egy oylan érzésem hogy nem lesz egy világot megváltó játék!
Updates
* Improved SLI / Crossfire support and performance
* Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
* Enabled VSync functionality in D3D10
Remélem nem csak 1-2 FPS-t fognak javítani a teljesítményen ... ;)
Max grafikai színvonala,de azt meg nem nevezném színvonalnak hogy kb épphogy randább játékoknak negyedakkora gépigénye van..:)
Szépszép,de optimalizálatlan gebasz..:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
jah, csak EA pl ne bojkottalna a mod-olast, ott ahol csak tudja. pl vajon miert kellett tobb mint 2 evet varni az elso normalis mod-ra BF2-hoz???
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ez is 1 ujjab béna történettel rendelkezõ "gamma" lesz... jah és a NASA gépei se fogják vinni:D
nem ajccottam crysis el de sztem nem is fogok :D ... FC2 valahogy jobban izgat.
...
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
A
Töredezettségmentesítõtlenítetthetlenségtelenítõtlenkedhetnétek!!!
Legyen gyengébb grafikája mint a Crysisnak, és rendben is van, hogyha normálisabb AI lesz a játékba, történet, és nem 1 óráig kell lövöldözni minden egyes csoportot állandóan lõszerért rohangászva. Örülök h nem Cryengine 2-vel készítik :)
Single player játék, lófaszt nem számít, hogy elindul-e megjelenés napján a gépemen. Ha 2-3 év múlva lesz csak olyan gépem, amin jól megy, akkor 2-3 év mûlva játszom végig. Nem oszt, nem szoroz. Nem maradok le semmirõl.
Részemrõl csak a multi FPS-ek érnek annyit, hogy gépet fejlesszek miatta. A singleplayer csak maszturbálás... :P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
1280 mediumon élvezhetõ csak a game, 1024 highon már kifullad...
Mekkora jóság lenne már ha a végén még menne 1280 highon...
Egyébknét elvileg januárba érkezik a patch, és nem lesz optimalizálásról szó... csak új mapok meg a fegyverek finomhangolása.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Amiket mûvelt a Ubisoft... R6 Vegas, Splinter Cell Double Agent.... Voltak itt húzós címek(úgy értem optimalizálás-ügyileg)
Crysisról is volt régen olyan hír hogy 2048, max mellett 1GTX-el 60FPS, aztán tessék, negyedakkora felbontásba is alig pöcögeti a 30 fps-t...
Meglátjuk, meglátjuk...
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Hát igen én is most újitottam 2x 8800GT videókártya,Quad processzor, 4GB DDR 2 Ram,Platinum alaplap s egyéb finomságok:D
Meg ki a f*szt érdekel,hogy nem szebb, mint a Crysis ? Ígyis nagyon szép a grafikája és ha normálisan optimalizálják akkor már van is rá egy vevõ a személyemben.
Mellesleg nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de mikor megjelent a Far Cry akkor annak se volt azért annyira kicsi gépigénye (mondjuk a Crysis-hoz képest nem volt annyira vészes), viszont jó pár hónap múlva megjelent egy patch ami jelentõsen javította a teljesítményét 1 magos gépeken (+ 2 magos gépek is támogatva lettek)... nem lepõdnék meg, ha most a nagy felhajtásban mindenki venne fullos gépet, hogy jól vigye a Crysist,aztán a Crytec pár hónap múlva ehez is kiadna egy patchet amivel már középkategóriás gépeken is jól menne... pont, mint ahogy a Far Cry-al is tették.
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)