• Sanyix
    Nagyon szép és jó a programozók munkáját megkönnyíteni, de persze úgy kéne hogy ez nem megy a kód rovására. Directx-nél viszont ez történik. Könnyű írni rá programot, ellenben a pazarlás miatt 45645654645 magos proci kell 3423423423432423432234234 teraflops számítási teljesítmény, 565656 terabyte ram, és hasonló finomságok, és az így készült program sem lesz a legstabilabb.

Egyébként linuxon olyan hardvert kell használni ami népszerű, mert arra van driver, és hardverben a népszerűbb általában jó is, nem úgy mint a szoftvereknél. Márkásabb cuccokhoz van linuxon driver.
    Vindóznál meg az előveszed a driver lemezt klikk és megy rendesen meg csak jó eset, én pl nemrég 1 napot szívtam a nyomtatóm driverével(amit amúgy többször feltelepítettem különböző vindóz installokra), mert a vindóz szerint nem volt a helyén a driver telepítéséhez szükséges fájl (ami persze ott volt, rendben), és ezt szünet nélkül a tudtomra is adta, tehát ha mondtam hogy ok befejezés, 5 másodperc múlva újra kivágta ugyanezt, és így tovább. Utána átdugva egy másik usb-be a nyomtatót simán feltelepítette ugyanezt a drivert, és rendben is működött. De közben persze az előző driver telepítés próbálkozásának hibaüzenetével még mindig szünet nélkül idegesít (bár ha nem okézom le, akkor ott marad a háttérben), de szerencsére csak akkor ha a nyomtató csatlakoztatva van, de mivel a usb előnye hogy bármikor lehet csatlakoztatni, leválasztani, így nem nagy gond ha éppen nyomtatok valamit, akkor ott kell néznem hogy "az illesztőprogram telepítéséhez szükséges fájl nem található", mert nyomtatok és kihúzom, majd az ablakot leokézom, és kussol amíg újra be nem dugom :)
    Vagy videodrivernél is előfordult, hogy feltelepítem, ahogy már számtalanszor megtettem, restart, majd 640*480 16 szín, és "a grafikus kártya illesztőprogramja nem található", majd ugyanezt a driver újra feltelepítem, restart és működik(persze 1 vindóz telepítésnél volt hogy a 640*480 16 szín dolog bejött pár újraindítás után csak úgy spontán, majd az előző módszerrel meg is oldódott, majd később újra ugyanez. Szerencsére ez másik telepítésnél már nem jött elő, viszont lett helyette másik rejtélyes dolog, mivel minden win telepítés más rejtélyes megmagyarázhatatlan hibákat tud mutatni. Tény hogy a winnél nincs változatosabb program, hiszen soha nem tudhatod mikkel lep majd meg.