• Sanyix
    Nekem volt normális multimédia támogatás, az én hardvereim közűl minden támogatva volt, még jobban mint winen (mert az csak azt látja hogy van nyomtatóm, azt szerezzek hozzá drivert, linuxon meg bedugtam és már fullosan műxött), pedig nem márkás gépem van, sima összerakott cucc...
    Játékokat támogató keretrendszerről még nem hallottam, bár programoztam c#-ban, de semmi kiemelten játékokat támogató dolgot nem láttam benne, ami másban nincs, mellesleg van linuxra.

Ugyan ki használ tvtunert? Alig elterjedtek az ilyen cuccok, és sok gagyi van köztük.

Több gépen próbáltam linuxot(ubuntut), működött hang, minden, webkamera is, csak úgy plágendpléj szerűen :)
    directx egy bugos, lassú, erőforráspazarló fostenger, lusta, lámaprogramozóknak+ a microsoftnak, amivel a kezében tarthatja a pc-s játékpiacot.
    Fejlesztőprogramok meg biztos léteznek jók, talán az eclipsehez is van plugin (mert rohadt sok nyelvhez van), a visual studio meg egy katasztrófa szerintem.
    Vindózt simán instabillá lehet tenni, akarás nélkül is. Csak kell egy nehezen olvasható lemez(amivel az egész win minden lemezhozzáférése behülyül), vagy komolyabb 3ds, gépet jól megdolgoztató program (itt a szokásos dx felület bebuggolása idézhető elő, amikor szépen összekeveredik a program egy beállt 3d-s program directxes felületével(opengl-nél ritka)). És nemnagyon lehet winnél kikapcsolni/újraindítani grafikus felületet. Vagy véletlenül eltalálod vakon a grafikus felületettel összebugolt folyamatot a feladatkezelőben (merthogy ilyenkor az se látszik, max pillanatokra felvillan, vagy részei látszódnak, vagy csak az egérkurzor változik), vagy reset. Meg az is szép tud lenni, amikor egy program beáll 100% procihasználat, aztán minden behomokórázik, de ami a legroszabb hogy a feladatkezelő is sokszor, azt próbáld meg leállítani a kifehérdett, homokórázó feladatkezelőben a lefagyott folyamatot (prioritás a feladatkezelőnek? ááá minek?).