Milyen legyen a számítógépház?
  • KranaZoli #2877
    Solten: Igen, elírtam 600T-re gondoltam. Persze, hogy előny ha el van különítve a hdd rekesz. Csak amit Én láttam videót, ott az első venti az a hdd-k alá volt párhuzamosan elhelyezve.

    Guru: És azt az első ventit hogyan lehet úgy elhelyezni, hogy párhuzamos legyen az előlappal? Jó, persze a levegőt bármilyen apró résen beszívja egy venti, csak ezt a képet sem értem teljesen. Mit keress ott a venti? Oldalt?

    Ill. a 600T és 650D-kben nem is gondolkozol? Mindenképp magasabb házat szeretnél? (gondolom igen; mert nem annyira a külső alapján választasz házat)

    Tudom, hogy Solten-el arra jutottatok, hogy akkor már legyen a 700D, de Nekem ha csak a hűtést nézem a HAF-X jobbnak tűnik.

    De ha van vmi jó videó a 700D-ről, belinkelhetnéd.

    Elgondolkoztam, hogy lecserélném Én is a kuckót, bár most már csak hűvösebb lesz az idő. (viszont ez a Corsair 600T nagyon megtetszett)

    Az érdekelne, hogy Nálad mi szól a nagyobb 700D mellett? Miért legyen inkább 700D; vagy HAF-X mint 600T, vagy 650D-s modell?

    Erre a videóra gondolok, amit néztem a 700D-s modell-ről: #2860



    Kb. 2 perc 25 ms-nél ér az első ventihez. Amit ha jól értek vagy a hdd-k alatt van; vagy elfogatva (ahogy a képen is amit lentebb linkeltél) Ebben azt nem értem, hogy ez honnan kapja a hűvös levegőt?!