Milyen legyen a számítógépház?
  • KranaZoli #2864
    Hamar-gyorsan megnéztem róla egy videót:



    Nagyon siralmas. :(
    Azt hiszem videó Magáért beszél. Hűtése sem vmi hűde szuper; nincs kivágva a CPU tálca a CPU-nál, így ha később olyan CPU hűtő kerül bele melyet pl. csavarral kell az alaplap túloldalára rögzíteni, akkor lehet kiszedni az alaplapot (előző Corsair-eknél erre okosan figyeltek) és nem beszélve a videó végén látható kábelek elrejtéséről és arról, hogy nem lehet használni a felső vízszintes kábel rendezőt; de még rátenni az oldallapot sem. Ezt úgy rontották el ahogy kell.

    Nézd meg a 700D-s videót 4p 20ms-nél egy 5970-est tesznek bele (ami ha jól tudom 30cm hosszú) és az is csónakázva fér el benne. (bár szerintem ugyanígy elfér a 650-es modellekben is - vagy YT vidit kell keresni, vagy jobban megnézni esetleg egy manual-t a házakról)

    A vízhűtéshez nem tudok hozzászólni. (talán szintén YT-on kellene nyomozni, vagy gúgli)

    De Nekem még mindig szimpatikusabb a 600-as modellek hűtése, mint a 700D hűtése. A 600T OK, talán sokaknak kicsi lehet, a 650D azért magasabb példány. Ez pl. hűtésnél sem mind1. De 1db VGA-ban gondolkozva a 600T is elég szerintem.

    Ill. ami esetleg nem mind1 még, azt megtudni, hogy a beépített ventik az egyes modelleknél 3, vagy 4 pin-es csatival vannak-é ellátva. Nem minden alaplapon van pl. elegendő 4 pin-es ventinek "dugalj". (feltéve ha vki alaplapra akarja kötni és nem direktbe a tápra)