Milyen legyen a számítógépház?
-
Miért abban nincs hátsó venti, ami kifújná a "meleg" levegőt?!
Annak azért nem sokkal, de a VGA fölött kellene lennie, nem?
Picit szkeptikus vagyok, ezzel a fekvő ház dologgal kapcsolatban, ui. gondolom Én(!) ha ez így lenne jobb, akkor a "gamer" házak is pl. fekvő házak lennének, nem álló házak... (passz)
A CM690-ben van lehetőség opcionálisan oldalsó és fölső ventiknek is (ha jól emléxem). Én 7db ventire emléxem. 12cm-esekből elöl, hátul és pl. fölül nem elég. Meg amennyire Én emléxem a háza sem zárt. Nekem olyannak tűnt mint egy szita, de lehetséges, hogy keverem másik CM házzal...
Corsair táp
Aliencomputers-nél akartam (volna) venni egyet szombaton, felhívtam Őket és közölték, hogy per pillanat semmilyen sincs Nekik. Honlapjuk szerint ez Náluk 20ezer pénz lett vola!!! Rákérdeztem az árára ui. azt furcsálltam, hogy találtam 45ezer(!) pénzért is. Utolsó ára bruttó 29ezer volt az 520W-osnak.
:o
De az Euro árfolyam alakulása miatt kapásból nem tudtak árat mondani rá.
Így egyelőre jegelem a témát. Vagyis addig amíg fel nem sikerül hívnom egy másik boltot, amit még kinéztem.
Apróhírdetésben láttam egy olyat, hogy 24ért árul egy srác 750W-os Chieftec moduláris tápot. (Turbo Series fajta) Ez 14cm-es ventivel van, és a drágábbik fajta 750W-os táp.
Mondjuk kúrvára nincs szükségem 750W-os tápra... :)
De Nekem nem tűnik rossznak ez a táp sem.
Azonban a Corsair nagyon szimpi lett a PH teszt elolvasása után.