Milyen legyen a számítógépház?
-
Solten!
Ha lesz egy kis időt, vetnél egy pillantást erre a Lian Li házra:
PC-8
Ha jó ez az oldal, akkor árat itt találtam hozzá:
PC-8 árlista
Megnéztem mind2 termék leírását a Lian Li website-on.
Ott azt írják, hogy a PC-8 a PC-7 "upgrade"-elt változata.
Én eddig ezeket a különbségeket vettem észre:
- A hátlapon a PCI Slot-ok felett nagyobb a szellőző "rács", ill. maguk a PCI slot helyek is lyukacsosak...
(a szellőző rácsot, jó 5letnek tartom)
- Mintha lenne vmi szűrő féle a ventiknél, de ez Nekem nem por szűrőnek tűnik, de talán háziállatot nem tud beszívni :)
- Viszont eltűnt bal oldalról a nagyobb szellőző rács..
?!?!?! Vajon miért?!
Itt... egy PDF a házról, amiről elsőre az látszik, hogy úgy rendesen összerakták ezt a házat és látszik, hogy "upgrade"-let változat :)
Megnéztem még pár házat és találtam olyan Lian Li házikót, amelyikben a HDD tartó keret elforgatható, ergo kivehető.
De ebből a leírásból Nekem nem derül ki, hogy az ebben a házban lévő HDD keret az kivehető-e, vagy sem?!
Nem lenne rossz, mert menne a HDD a floppy "helyére" azt a keretet, meg kidobnám a francba, hogy ne legyen semmi "szar" a front cooler mögött.
Amiket ennek fényében nem tudok, hogy most jobb-e ez a ház a PC 7B Plus II-nél, vagy sem?!
Gondolok itt a bal oldali szellőző elhagyására ill. a top venti elhagyására is, ha jól néztem.... ?!
Kb. 10ezer pénz a különbség, de bizonyos szempontból jobbnak tűnik, ugyanakkor nem egészen értem, hogy ezeket miért hagyták ki belőle....
?!

Mondjuk ez sokkal jobban tetszik :)
A6010
Gondolom ára is jó lehet, de egyelőre még nem leltem :(