Milyen házat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Én nem adnék annyit amennyibe kerül az a két ház. nagyon jól néz ki a piros, a kék annyira nem tetszik nekem, a pirosé adnék max 20-at.
De inkább megcsinálom magamnak 15e ért neonnal 12e ért leddel és olyan amilyent én akarok, és már tudom mire kell figyelnem, úgy-hogy annyira nem is lenne nehéz, sõt már elképzelésem is van, hogy milyen lesz a következõ amit csinálni fogok.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Solten
<#hehe>

Saor Alba

ajem kisa
De biztos ATI CF "redi"-s táppal van!<#idiota>

Solten
Igen, a piros festés meg az ati oldallap "megér" 62e Ft-ot... <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
de az nem ati edition

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
<#wow2> Az igen... Itt átszámítva ~78k HUF

Saor Alba

MaSzKa

kulabácsi
mint egy kávéfõzõ 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten

Saor Alba

MaSzKa
sli<#idiota><#idiota><#idiota><#falbav><#falbav>

Solten
Wow. SLI ready... <#idiota> ekkora marketing-baromságot... <#hehe>

Saor Alba

Morphin
nekem meg pont hogy tetszik...egyedi, és szép a színe is, piszkos fehér szerûség, nekem bejönnek még azok a "X"-ek is,DE
az a ház hátuljában egy fénycsõ?? azt lecserélném LEDekre de gyorsan...azokkal szebb szerintem...más építõ jellegû kritikát nemtudok most így hirtelen<#idiota>
<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

Az a plexi az rács. Amúgy direkt vágtam úgy ki, bal oldalt alul a videókarimnak van kivágva, bal oldalt felül a CPU hûtõmnek van kivágva, jobb oldali hosszú azért lett kivágva, hogy majd a házba jövõ hûtõre pont méret legyen és mivel nem akartam egy sablon kockát csinálni ezért elnyújtottam hosszan. Azért nem vágtam ki egy kocka, vagy téglalap alakba, mivel az túl egyszerû lett volna, és így középen gyönyörûen eltakarja a házba lévõ kábeleket. igaz ti ezeket nem látjátok, mivel telefonnal tudtam csak csinálni képet és ezért nem olyan részleted, de amúgy szerintem jó lett. legalábbis nekem tetszik.
ZOLE: köszi a kritikát, ilyeneket várok, mivel a negatív kritikákból lehet a legtöbbet tanulni. legalább a következõnél jobban oda fogok figyelni a desingre.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

mrzoltan
Nem rossz,hát nekem az a "plexi" kivágása nem tetszik olyan silány munka,semmi dizájn,úgy néz ki mintha a fûrész magától ment volna.
Sziasztok!

Végre kész lett a házam (már csak egy kör díszítõelem hiányzik róla, csak még kell vennem fém ragasztót) De 99%-ba így fog kinézni:
VÉLEMÉNYT KÉRNÉK, hogy, hogy sikerült.

Solten
Ez csak a gyártónak jó (kevesebbe kerül a csomi, több fér el a konténerbe) <#hehe> A ventok amúgy se drágák, és árukhoz képest stabil a szerkezet csak tûéles belül. Ez a tilitoli szerkezet reszketni-rezegni fog ha belekerül a vinyó meg 1-2 venti.

Saor Alba

MaSzKa
de olcsóbb lesz
és kisebb helyen is elfér szállításkor

így többet vesznek majd

jó ötlet

Solten
Jajj dejó.. Még gyengébbé tesz a szerkezetet ez a tili-toli megoldás... <#rolleyes>

Saor Alba

MaSzKa

ASUS Introduces the VENTO TA-F Foldable Chassis
The ASUS VENTO TA-F Series chassis incorporates space-saving design, user-friendliness and maximized airflow system catered for daily computing. By designing a foldable chassis, ASUS has made the TA-F Series easy to carry and transport, providing both experienced users and beginners of the DIY scene with a tools-free design for quick and easy installation. Furthermore, the TA-F Series chassis offers two options for users to choose from, with the TA-F11 in sophisticated black and the TA-F21 in stylish silver.

mrzoltan
<#eljen> a mooding...
Ha kész leszel képt plz..
Solten
"jukak, videókarom"... <#idiota>

Egész ügyes, kíváncsi leszek a végeredményre.

Saor Alba

Sziasztok!

Régi házam kicsit feltuningolom optikailag, egyenlõre csak félig vagyok kész, de szerintem már most nagyon jónak néz ki, pedig még csak az egyik oldala van meg, az is csak félig. holnapig hagyom száradni aztán majd lefújom ezüstel, úgy-hogy a szélei, illetve a merevítõ szárak feketék lesznek, kérek róla véleményt milyen lesz. jah mégvalami ha kész lesz, akkor belül két kék neon fog világítani.
ilyen volt:

ilyen jelenleg:

még nem tudmom milyen lesz, de remélem jól fog sikerülni. pont úgy vannak kivágva a jukak, hogy a videókarom, a procihûtõm, a világítós ventillátorom látszódjom, illetve a merevítõk pedig pont takarni fogják a kábeleket remélem. majd ha kész akkor írok ismét, eddig várom a véleményeket.

PLackó
köszi

MaSzKa
yate loon

ph nyugdíjast keresd

trident
(ha nem akarod lecserélni, akkor csak old meg, hogy távolabbról legyen rögzítve, pl. alátéttel, mert a zaj 90%-át a szélzaj okozza - bár egy fitos 14 cm-es jól hangzik😊)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PLackó
Nah sikerült beszereznem a cooler master cm-690-et.
Nagyon tetszik,csak 1 dolog zavar:
Az oldalsó 120 mm-es ventije eléggé hangos, szeretném lecserélni egy halkabb 140 mm-esre. A másik 2 ventilátorával nincs probléma.
Mit ajánlanátok kb. 2000 Ft-ért? Természetesen a nagy hatékonyság és a halk mûködés lenne a lényeg.

Máté94
Ok.Köszönöm a segítséget😊
mrzoltan
Igen...
Máté94
Akkor inkább a Cneturion?
mrzoltan
Jobb,de drágább.

A tool-less,csavarmentes szerelés.
Nekem az optikai meghajtót csak csavarral akarta magába fogadni.
Máté94
Ajánlottak nekem ezt a Cooler Master Centurion 534 es házat.Az jobb mint az elite?
Máté94
Mi?
mrzoltan
Jó cucc sztem csak a tool-less kicsit becsapós...
Máté94
Ezek a Coller Masterek jóknak tûnnek😄
kÖSZÖNÖM😊
MaSzKa
Gigabyte GZ-X1,2,3,4,5,6 3év Fekete-Ezüst 7400Ft vagy Cooler Master eLite 330,331,332,333,334 (ház) 7500Ft

Solten
Spire/Speeze kuckók. Ezek a kodegány és xdl retteneteknél jobb minõségûek.

Saor Alba

trident
XDL? (bemutatót, tesztet a hoc.hu-n találsz).

Nagyon karcosan, táp nélkül Codegen Briza ha beszámolják a tápot, vagy el tudod sózni?

8 ezer környékén Cooler master elite széria? (szerintem itt mindenki erre fog szavazni ebben az árkategóriában)

5 ezerért jó házat, újonnan nem hiszem, hogy találsz. Sajnos, ha nem is sokkal, de e felett találhatsz valóban jóféle házat.😊

VAGY. Marad a kidobástól megmentett vas, drémel, fûrész, glett, fúró, festék, fólia, de ha nincs mindez a sufniban, akkor többe kerülhet mint egy gyári középkategóriás.

külön szösszenet, hogy most a hardware piacot hogy érinti a gazdasági válság, gyenge forint.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Máté94
Sziasztok!
5000FT.bõl milyen házat tudtok ajánlani?
MaSzKa
vagy a láma magyar boltosok árlistát szerekesztettek 😄

PLackó
Végül kiderült hogy ugyan az, csak valamiért 2 féle néven van forgalomban 😊

MaSzKa
talán belsõ
vagy ventik

PLackó
Üdv!
Van valami különbség a cooler master cm-690 és a cooler master rc-690 házak között?

Nem volt alatta szõnyeg.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

MaSzKa
a szõnyeged lehetett a gáz
mert besüllyedhetett a géped és még kevesebb volt a hely ahol friss levegõ áramlik

Szerintem meg a régi házam a Cooler Master Stacker <#duhos2>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Valószínû,hogy abban a házban több levegõt kap a táp,tehát magasabban van.A cm 690-nél kb 6cm-vel van a föld felett.

Solten
trident
Errõl a házról tényleg nincs túl sok bemutató, teszt, végül is... 13 ezerért nem tünik rossznak. A böszme oldalventi ellen szólhat kritika.😊

Nálam cm590-ben a corsair 450-es tápnak nincs semmi baja normálisan betéve, még langyos sincs, annyi trükköt vetettem be, hogy megemeltem a házat, hogy minél kevesebb port kapjon a táp.

Most már utólag, talán minden pozitívum mellett sem a cm-et választottam volna. Marha jó ház, de tudja a tök, nem vagyok 100% elégedett.