• Larvin
    Sztem ezután a levél után, már írhattál volna bármit:

Ferenc vagyok Magyarországról!
    Kéréssel ill. kérdéssel fordulnék hozzád. Van néhány (egyenlőre csak néhány) magasrangú érdeklődő a Darkfall után, sokaknak nagyon tetszik amit eddig olvasott/hallott róla, de senkinek nem nyílt alkalma bekerülni a bétába, így nem rendelkezünk tapasztalatokkal a játékkal kapcsolatban. A rézangyalát nagyon ki szeretnénk próbálni a játékot! Ha sikerülne és elnyerné az én (esetleg más érdeklődők) tetszését a játék akkor nagyon megcsinálnánk a magyarországi rajongói oldalt is. Igen! Csináljuk meg!!! Ez a ti érdeketek is lehet, hisz elég sokat számítanak manapság a rajongói oldala és bevallásotok szerint támogatjátok is az ilyen jellegű kezdeményezést. Hogy lásd nem csak a levegőbe beszélek így próbálva a bétába bejutni, a http://www.meh.hu/kormany/kormtag oldalon legfelül vagyok jelen (ugyan evvel a Nickkel: Ferenc, az oldalt nem én csináltam (és nem is az enyém), de már jó ideje én szerveztem és más segítőkkel tartottuk napra készen az oldalt, programokkal, reformokkal (sajnos nem sok reform lett sikeres) és segítség nyújtással a játékosoknak, persze ennek szinte vége, mivel az SZDSZ tönkrement, és kisebbségi kormány alakult. Remélem elég meggyőző voltam a szándékomat illetően és lehetőséget kapunk, hogy kipróbáljuk ezt az ígéretes alkotást.
    Döntéstől függetlenül kívánom a legjobbakat és további sikeres munkát.
    üdvözlettel:
    Gyurcsány Ferenc