• stevyxix
    Konkrétan ezt írtam egyébként (hogy mindenki képben legyen most már):
    Hello Brennoc!

István vagyok Magyarországról!
    Kéréssel ill. kérdéssel fordulnák hozzád. Van néhány (egyenlőre csak néhány) érdeklődő a Darkfall után, sokaknak nagyon tetszik amit eddig olvasott/hallott róla, de senkinek nem nyílt alkalma bekerülni a bétába, így nem rendelkezünk tapasztalatokkal a játékkal kapcsolatban. Nagyon ki szeretnénk próbálni a játékot. Ha sikerülne és elnyerné az én (esetleg más érdeklődők) tetszését a játék akkor nagyon megcsinálnánk a magyarországi rajongói oldalt is, ami talán a játék készítőinek is érdeke lehet, hisz elég sokat számítanak manapság a rajongói oldala és bevallásotok szerint támogatjátok is az ilyen jellegű kezdeményezést. Hogy lásd nem csak a levegőbe beszélek így próbálva a bétába bejutni, a www.hellgatelondon.hu oldalon mint admin vagyok jelen (ugyan evvel a Nickkel: StevyXIX, az oldalt nem én csináltam (és nem is az enyém), de már jó ideje én szerveztem és más segítőkkel tartottuk napra készen az oldalt, leírásokkal (sajnos HG:L-ba nem sok hivatalos leírás volt) és segítség nyújtással a játékosoknak, persze ennek szinte vége, mivel a Flagship Studios tönkrement. Remélem elég meggyőző voltam a szándékomat illetően és lehetőséget kapunk, hogy kipróbáljuk ezt az ígéretes alkotást.
    Döntéstől függetlenül kívánom a legjobbakat és további sikeres munkát.
    üdvözlettel:
    Iván István

Persze nem magyarul, hanem lefordították nekem (én ezt egyhamar nem fordítottam volna le angolra).
    Azért valamit írhatott volna rá, szerintem teljesen korrekt voltam.
    Ha elutasít akkor ez van, nincs evvel baj, de hogy vissza se ír ...