• Morinad
    #3661
    A játék átlépett a fizetős szakaszba. Még mindig béta, és lesz egy wipe, amikor minden elkészült. Az ár kb. 10 EUR havonta.

    Rengeteg dolgot kijavítottak az eredeti DF-ban, amitől a játék már most nagyon jó, és az előre megadott ütemterv szerint haladva még sokkal jobb lesz,

    Az alignment rendszer már most elérte, hogy nincs ész nélküli gyilkolászás, gyakorlatilag a saját faj területén szinte biztonságos a lét.

    A makrózást teljesen kiküszöbölik a jövő heti patch-cel, bár eddig sem volt sok értelme, mert a csapatban mozgás sokkal gyorsabban növeli a skilleket.

    A skilled fejlődése kb. 10 szerese az eredeti DF-énak, de csapattal még sokkal gyorsabb.

    Ráadásul a questek és a medidtation pont miatt ez még tovább gyorsul az offline skill gain miatt.

    A grafika az eredeti. Nekem mindig is a kedvencem volt. A kis felbontás és a hanyag részletek ellenére valószerű benyomást kelt a játék (egyfajta impresszionista grafika, ami mostanában több indy játékban visszaköszönt), én örülök, hogy nem nyúltak ezen a téren hozzá.

    Úgy tűnik, hogy a játék egyfajta fantasy EVE online jelleget fog ölteni, ráadásul nem az eredeti görög cég tempójában. Amióta a játék elindult minden patch időre készült el, és mindig gyakorlatilag bug mentes.

    Szóval aki annak idején kipróbálta és tetszett neki, az nézzen be újra!