• Magister kari
  #3606
  Szia N3M3t!

  Ha volt accountod df1-ben semmi képpen ne vedd meg a dfuw-t, hisz ebben az esetben az ingyen jár a DF1 accountod után. Van pár ismerősöm akiknek nem sikerült átvinni a df1 accountot dfuw-ra de ez esetben írj a supportnak, mindenkinek segítettek idáig akinek ilyen jellegű problémája volt.

  Természetesen az EU szerveren játszunk a ping miatt : ) Vannak folyamatosan viták arról, hogy az EU, vagy az US szerver a populárisabb, de ezek szerintem meddő találgatások, meg a ping különbség elég döntő.

  A DF1-hez képest a játék rengeteget változott, azt lehet mondani, hogy DF1 re épülő teljesen új mmo-ról van szó ugyan attól a fejlesztői csapattól. A full-loot open word skill base, nem tab targetes pvp természetesen megmaradt , ) Fogok írni egy bemutatót a napokban azok számára, akik nem találkoztak a dfuw rendszeréről, most erre sajnos nincs időm, de szívesen megteszem ma este, vagy a holnapi nap folyamán.

  Ár terén vannak nagyon jó akcióik, én nemrég vettem 6 hónap előfizetést 49 euróért, az havonta 8 euró (nekem megérte, mivel stabilan ezzel az mmo-val játszom 2009-óta : ))