• alienenemy
  #3600
  Ezt az üzenetet "Magister kari" nevében küldtem be. (ő nem tud még 24 óráig írni, mert jelszót változtatott)

  Sziasztok!

  Páran úgy emlékezhettek rám mint "Herbalist", "Mage DNA" DF1- ból vagy Magister Biologin DFUW-ból.

  A DFUW felébredni látszik! Egy pár hónapja elkezdték igen aktívan patchelni a játékot és folyamatosan érkeznek az új contentek : ) Egy pár példa:

  https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?389249-Territory-Control-Patch

  https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?387213-Changes-to-Villages-after-Feb-14-Patch

  új látványos feljavított vizuális élmény:  Új aliskolák classoknak, új featek, round robin pve content és sok más érdekes fejlesztés látott napvilágot a launch óta.

  AV (a játék fejlesztője) kapott rendesen hideget, meleget, de úgy tűnik, hogy a kritikák nem tántorították el és egy ideje rendesen rálépett a pedálra, ráadásul jó irányt vett a project!

  A játék szinte 100% - ban lagmentes lett, és a legmagasabb beállításokat használom, teljes árnyék opciót és még a legnagyobb sieg-eket (clán-clán ellen városostrom) sem tapasztalok semmilyen lagot.

  Én úgy gondolom, hogy nyitott szívvel tudom ajánlani a játékot minden volt és leendő rajongónak! Megérett a project arra, hogy egy élvezetes sandbox pvp mmo élményt nyújtson anélkül, hogy folyamatosan a hiányosságait sorolgatnánk a TS-en , )

  Nagyon szívesen fedél alá hoznék egy magyar klánt, ha lenne köztetek elég érdeklődő! A karakterem az egyik leggazdagabb bankkal rendelkező karakter az EU szerveren és bárkinek nagyon szívesen segítenék felzárkózni, ha lenne kedve csatlakozni a jákékhoz. A jövő héttől érkezik egy új prowess (karakterfejlesztéshez szükséges pont) rendszer, aminek segítségével maximum egy hét alatt fellehet húzni egy karit (veterán)segítséggel.

  Az általam elképzelt klán felállás:
  - mindenki megkap minden segítséget a karakteremtől amíg az általa választott classt fel nem húzta maximumig.
  - készítenék egy weblapot a klánnak
  - teljes demokrácia, mindenki egyenrangúan beleszólhat a klán tevékenységeibe, játékmenetébe, taktikai lépéseibe
  - ha 10 + embert összegyűjtünk az esetben szerzünk egy várat amit majd igyekszünk megtartani : )
  - folyamatos eventeket biztosítanék (dolgozó, családos, felnőtt ember léptékeiben)

  Itt tudtok elérni, vagy ha megvan a játék az esetben pm: "Magister Biologin"-nak A játék forumán is elérhető vagyok, ott pm: "Magister DNA"-nak
  Remélem kedvet kaptatok :)