• vear
    Ma voltunk sea towert foglalni. Hajóval mentünk Elharat-ból, és mielőtt ráeszméltünk volna ránktámadt egy másik hajó. Tuti valaki súgott nekik. A tét az volt, hogy ki foglalja el a tornyot. A Devil Preservation Society már egy hete fogta a tornyot. Egymást lőtték a hajók, egymásnak ütköztek, de nem lehetett átugorni másik oldalra. Én leestem vízbe és úsztam a hajó után, de maradtam le. Ekkor a hajók belefutottak a Krakenbe. A DPS hajója elkerülte, a mieink meg beleragadtak. Az ellenfél hajójának ágyúi meg a kraken szétverték a hajót. Páran ott is maradtak, én megúsztam mert messze voltam a vízben.

Kiúsztam egy szigetre. Ekkor a Hsler bejelentette, hogy mindenki ússzon ki toronyhoz. Jó tíz perc úszás után oda is értem. Az ANG bent volt a toronyban, kint meg a DPS hajója lőtte.

Nem sikerült elfoglalni, a DPS megvédte a tornyát. Kaptak 230 selentine ore-t, mert egy hétig az övéké volt a torony.

Már vége volt a csatának, amikor ketten feljöttek, és kinyírtak a toronyban.

Szal a mai nap megszivattak bennünket, még az is lehet hogy direkt csaltak oda bennünket a Krakenhez.

Megint jöttek pirosak a városba, megint haltam, de ők is, az egyikük bukott egy infernal setet, de nem lett az enyém. Ha így járnak hozzánk gankelni, előbb utóbb rájönnek, hogy nem éri meg nekik.

Jah, és az új patchel már vannak állatok a városban is. Tele van patkánnyal.