Jonas999#2821
hát a bankról annyit ,hogy én nekiálltam összerakni . Körbelűl 5 órán keresztűl bíbelődtem vele addig 4-szer megöltek valami nagyon gyökér klántagok az exile várban akik folyamatosan ott tanyáznak nekem pirosak és meztelenűl ütnek mindenkit akit érnek...Minden egyes halál után (mivel nem nyomtam "x"-et visszarendeződött ahogy volt :p na de nem adtam fel másik városban újra nekiálltam de ha "x"et nyomok sem működik csak azt jegyzi meg ,hogy egyik tatyóból másikba kerűlt pár dolog de a rengeteg motyó miatt káosz... Na mikor emiatt lassan de biztosan kezdtek az ereim összehúzódni "rutinosan ,mondhatni autómatikusan:D" felúsztam Yssamra :) A bankpiszkálást föladtam :) (két banded settet kivettem + 3 rank 0-ás kétkezest 3 tőrt meg egy alabárdot) Yssam-on a politikai helyzet oly kaotikus ,hogy felmásztam egy hajóra ahol csak piros játékosok voltak és elkezdtünk együtt horgászni aztán őlelkezve búcsút intettünk egymásnak :) az amcsik majdnem mind elhúztak rengeteg dolog van parlagon és senki sem tudja ,hogy most mi a fene van tulajdonképpen :) Kéne diskurálni arról ,hogy ti kik jelenleg ofline vesztek részt mitszólnátok egy reboot-hoz szövetségesek terén? Ahogy most nézem semmi sem úgy áll ahogy az us szerver megjelenése elött tűnt. Irogatok a szövetséges csetre ,rám se bagóznak. Az idáigi bázison agyonütnek(exile hamlett) ellenben piros klánokkal együtt jövök megyek...