• Archenemy
    Jahaj már megint ez a kissé lenéző "heh, hát igen, nem mindenki tud felnőni ehhez a játékhoz" szöveg :p

Te valami olyasmit feltételezel, hogy akik abbahagyták, azok nem jöttek rá, hogy kell játszani, vagy túl bénák voltak, ami meglehetősen nevetséges sztereotípia. Én pontosan tudom, hogy hogy kellene játszani, de ez a fajta játékstílus engem már nem szórakoztat, toltam eve-ben meg wowban eleget, elég volt, nem vagyok már kíváncsi tökidegen emberek hangjára, fasságaira, okoskodására meg kajabálására minden nap.

A group alapú pvp-n kívül a játék minden másban egy vicc. Nincs kényelmes trading felület, a crafting a legsematikusabb recept alapú craft, a gathering egy fájdalmas vicc. Szerintem ne álltasd magad azzal, hogy akik abbahagyták, azok azért hagyták abba, mert bénák/nem volt sikerélményük/nem tudnak pvpzni: egyszerűen csak unták, hogy a hardcore group pvp-n és az elvakult grinden kívül a játék semmi érdemlegeset nem tud nyújtani.

Na de még csak 2 hónapos a gáma, bármit belerakhatnak még. Én egy városonkénti AH-ban azért reménykedem :p