Bandras DaSilva#2582
Igen, ez így van...groupban meg simán le lehet nyomni a nagyobb/nehezebb mobokat is.
Ott Hammerdale környékén van fasza trollozó hely is pár darab..azok meg relatíve könnyűek és elég jó pénzt/egyéb dolgot dobnak.
Nem tudom vagytok-e még játékban...velem úgyis nehéz összefutni mert általában este 10 után vagyok...ha vagytok még, akkor esténként összefuthatunk egy-egy grindra vagy kis csoportos pvpre.
A pvp skill amúgy is csak élőben műkszik6fejlődik...hiába magasabbak a skillek, ha gyakorlatlan vagy simán lecsap egy kisebb skillekkel rendelkező ember...de te is lenyomhatsz egy nagyobb skilles emberkét.
Igazából azt érdemes gyakorolni, hogy milyen helyzetekre milyen válaszok a jók...azt meg csak akkor lehet ha az ember elmegy pvpzni.
Én sokat jártam egyedül meg kis csoportban is...elég sokszor feküdtem, de mostanában már nyerek is sokat....megvédem magam ha megtámadnak bányászás közben, lecsapok 2 gyereket akik betámadnak aztán meg röhögök rajtuk..szal ez így megy.
A többiek egyébként sokkal jobbak nálam...sztem ha begroupoltok vesgarho, Killerához és finderhez jó sokat tanulhattok tőlük.