-
Nezd a game nem rossz, tetszik is. Illik egyutt mozogni, figyelni minden neszre, olyan cuccba jarni aminek elvesztese nem vet vissza, csak van par olyan anomalia ami kivedhetetlen es eszmeletlen erofeszitest kivan. Mi Nemet kollegaval eloszor fennt eszakon kezdtunk (shop openkor, sok kezdo jatekossal egyetemben) grindoltuk a goblinokat, skalokat, koboldokat, farmoltuk a nyersanyagokat, legyen penzunk r0as fegyokra, nyilakra) szepen lassan ment is a fejlodes. Aztan lekoltoztunk a guild varoshoz, hogy nagyobb biztonsagban legyunk, de ott ugye az "ellenfelek" is azert boven skillesebbek. Itt ugyan megvolt a biztonsag, de a fejlodes viszont eltunt(weapon skillre gondolok fokent) azt azert nem kerhetjuk guildiktol hogy guardoljanak minket mig mig skelokat lovoldozunk, amikre meg ok vadasznak az AI miatt tul sok, ugyanis a mobok a leggyengebbet nezik ki...szoval a fejlodes meg a kezdo teruletihez kepest is csokkent. Ezert vissza mentunk a kezdo teruletunkre, hatra hagyva a guild nyujtotta biztonsagot, hogy csendben de gyorsabban fejlodve kozelitsunk a tobbiekhez es igy hamarabb csatlakozhassunk hozzajuk, de kozben a kezdo teruletet elleptek a portyazok. Nekem az tette be a kaput, hogy fel napig farmoltam cuccokat(mindig csak kicsit, ogy ne bukjak sokat), majd este feldolgoztam mindent, hogy legyen eleg cuccom (nyilam pancelom) mobokat farmolni sok sok penzert) le is gyarotttam mindent, kozepes pancelomba guild kolcson fegyokkal ki is mentem kb szintemnek megfelelo 3 mob utott egyszerre ami meg lett volna, de jo egy kellemes huje gyerek full platbe es 3 mobbal a nyakamba agyon vert...
2 tanulsag van ebbol, a guild viszonylagos biztonsagat valaszod a fejlodesed lasann lesz ergo a kozetetek levo kulonbseg nem fog csokkenni. ha egyedul probalsz fejlodni megtalalnak agyonvernek, es nem fogsz fejlodni...szal itt van egy 2 honapos hatrany amit ledolgozni kozel lehetetlen.