• Bandras DaSilva #2575
    Azért nem olyan gyorsan megy az...olyan 25-30ig viszonlyag egyszerű felpörgetni bármit, de utána iszonyúan lelassul.

A lassítást preferálják a devek is...a múltkori peccsel a craftoléást lassították be nagyon, a következővel valszeg az íjász skill fejlődését fogják lelassítani...vagy az egész fegyverskill dologét...ami azért kellemetlen, mert a non-stop macrózók meg az exploiterek még nagyobb előnyhöz jutnak így, az új karakterek meg szopóágon....AV-nek ezen azért el kellene gondolkoznia. Itt egy példa a craft peccs előtt kb 80 siker kellett, hogy felvidd az armorcraftingot 1ről 25re...most ez kb 160-200...onnan meg még több...én 50ig húztam fel az armorcraftingot, de iszonyú mennyiségű anyagot kellett belepörgetnem...ami iszonyú sok idő...

Cheaterek még mindig vannak, de én egyre kevesebb ilyet látok, de azért speedhackerekbe simán bele lehet futni.

A magic skilleket én nem nagyon gyúrom..csak most kezdetm greater magickel foglalkozni...de azért az látszik már most is, hogy iszonyú nagy grind a cucc....a játékra egyébként is jellemző a grindolás kényszere.

Szóval, csak az szeretném ezzel a sok hülyeséggel mondani, hogy eltart az egy jódarabig mire mindenkinek hasonló skillei lesznek.