• Nuun
    Nekem a hackel kapcsolatban csak az jut eszembe pl sppedhack h ha irnának egy logot ahova azok az események kerulnek ha vki indok nélkul (pl nem vmi varázslattól) hirtelen egy másik kkordinátára kerul vagy a koorniáták nem egymást követik akkro az vszinuleg cheat.. Gondolom lehet tudni h miként hackelnek. esetleg egyiket jopénzért felbérelni és bevenni a fejlesztők közé tesztelőnek vmi olyan szerződéssel ami védi őket ,akkor megtudnák a hackek modszereti és velük együtt lehetne akadályozni is. A vicces h általában nem a gyökérokot szüntetik meg hanem tüneti kezelnek. Tehát kizárják aki csal, ahelyett h meggátolnák a csalást. Valószínüleg egyszerű. bár átgondolt és célratörő kódolással be lehetne zárni ezeket a kiskapukat és akkor nem lenne csalás

Amugy a game jo. Nekem a craft is tetszik, meg verge vhol nem csak csatában lehet fejlődnmi. Most pl a varázslást gyakolomom, kicsit unalmas de neekem tetszik, mert olyan mintha tanonc lennék aki még nem mehet éles kűzdelembe.. Ha meg kedvem van kimegyek azt (megöletem magam:)) csatázok kicsit.

Jó ez a játék..
    Hja és guildtag is vagyok már asszem:)))