Bandras DaSilva#2496
No, ez jó hír...igazából úgy lett volna igazi ha ki is listázzák a neveket...
Tegnap este copperdaleben én is belefutottam egy speed hackerbe este...vmi ellenséges guildes volt..le is vert szépen a faluban...elég durva volt...először előttem volt nyolaztagtott, aztán amikor már majdnem odaértem kb 20-30 méterre mögöttem jelent meg és nyilazgatott ismét...kicsit kergetőztünk a faluban aztán azért megölt...ezen kicsit felnyomtam magam és meztelen követgettem és egyfolytában betámadtam amikor mobokat ölt, bányászott stb..persze mindig feküdtem de egy idő múlva fel akart támasztani meg írta, hogy hagyjam már békén..én meg mondtam neki, hogy egy nagy büdös lófaszt...olyan este 2ig kergetőztem vele aztán eltűnt:))...közben lecsaptam egy bloodfestest a faluban én is:))..szegény nagyon nem örült:)). reportoltam...remélem bebukja..elég sokan látták a faluban, hogy egyszer itt van aztán meg valahol nagyon máshol...
nem teljesen bízom azért abban, hogy ez a cheat szűrés azért olyan jól működne....lehet paranoid vagyok, de csak azért mert kiraktak egy hírt, hogy 213 vagy mennyi ember kivágtak a francba én még nem feltétlen hiszek nekik...majd ha nem látok egy köcsögöt sem in game akkor:))